Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinTebrik ederim hayırlı olsun
Teşekkür ederim rabbim bütün topige isteyen herkese nasip etsinAfitap_34 Hadi hayırlı olsun inşallah.
İnsaAllah bütün topikle beraber Ekim ayı anneleri oluyoruz galiba dimiYok artık bugün bu kacinci hamis haberimiiz kiiizzlaarrr kosuuunn SUBAT topiginin bereketine kosuuunnnnn ben demiştim ben şifa ile aciyorum bu topikleri kasımda da ayni böyle olmuştu. Insallah devamı gelir inanıyorum gelecekte. Canim tebrik ederim sende pazartesi git bi kan ver bakalım sonucun çıkınca durumunu da güncelleriz
Çok aminTeşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kesinlikle ilk gebelik gibi şaşkınım belki üstünden 4 sene geçti onunda etkisi varidrKizlar herkese merhaba .Benim de 14 aylık bir kızım var .İkinci bebeği planlıyoruz inşallah ..Kızıma da Şubat ayında hamile kalmıştım .Benim de bat 20 Şubat ..İlk gebelik gibi heyecan oluyormuş ..İnşallah hayırlısı ile sağlıklı bebekler nasip etsin Allah hepimize.Hamilelik haberi verenleri de tek tek tebrik ediyorum ..Sağlıkla kucağınıza alin inşallah .
Amin inşallahAyyy bütün hamişleri tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. Allah hepimize tez zamanda bu sevinci yaşatsın inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşaallahTeşekkür ederim rabbim bütün topige isteyen herkese nasip etsin
İnsaAllah sabirsizlikla pazartesiyi bekliyorumHayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşaallah
Benim 1-2gün kayar en fazla ay heyecan bastı sabaha yapacagımnormal test. kızımı 8 gün varken normal testle ogrenmiştim erken gebelik testi ile bile degil .Bat'a 8 gün var. Adetlerim o kadar düzenli ki bırakın gecikmeyi tam gününü bile hiç kaçırmıyor mübarek.
Evet böyle öncesinde öğrenen çok oluyormuş. Demek bir kızınız var Allah bağışlasın, Allah bir kere tattırmış bir daha nasip eder inşallah. Böyle söyledikçe umut oluyorsunuz bana. Ama işte göze alamıyorum çok üzülürüm diye. Aynı belirtileri geçen ay da yaşamıştım fos çıkmıştı da. Geçen ay soğan kürü yapmıştım. Başka topiklerde yazanlar da oldu, yaptıkları ay değil de sonraki ay hamile kalmışlar. Belki bi umut diyeceğim ama bilemedim şimdi ya.Benim 1-2gün kayar en fazla ay heyecan bastı sabaha yapacagımnormal test. kızımı 8 gün varken normal testle ogrenmiştim erken gebelik testi ile bile degil .
Cok sukur tattım Rabbim bakabılecek olan herkese versin emanetini.üzülmenizi istemem beklemek isterseniz biraz daha bekleyin .ben yarın bi deneyecegim karnım agrıyo cok kasıklarım da şişlik de var bakalımEvet böyle öncesinde öğrenen çok oluyormuş. Demek bir kızınız var Allah bağışlasın, Allah bir kere tattırmış bir daha nasip eder inşallah. Böyle söyledikçe umut oluyorsunuz bana. Ama işte göze alamıyorum çok üzülürüm diye. Aynı belirtileri geçen ay da yaşamıştım fos çıkmıştı da. Geçen ay soğan kürü yapmıştım. Başka topiklerde yazanlar da oldu, yaptıkları ay değil de sonraki ay hamile kalmışlar. Belki bi umut diyeceğim ama bilemedim şimdi ya.