- 26 Ocak 2021
- 180
- 93
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn insallah Bu kez yüzüm gulsunHarika bir haber Tebrikler inşallah tutunur bebeğin sana kuzum benim
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, belirtileriniz neydi?Ardakaşlar bugün yumurtlama dan sonra 14 gün çift çizgi inanamadım, çok mutluyum pazartesi günü kan vereceğim
Amin çok teşekkür ederim belirtilerim şöyle oldu, yumurtlama gününden beri kasık ağrım ve göğüs ağrım hep vardı, normalde adete doğru kalmazdı hiç ağrı, bu sefer adet günüme kadar devam etti,Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, belirtileriniz neydi?
Amin canım, darısı burda haber bekleyen herkesin başınaHayırlı olsun canım inşallah alırsın bebisini kucağına
Evet bariz var hayırlı olsun sizindeBende dayanamadım yaptım şuna bakar mısınız silik çizgi mi var bana mı öyle geliyor
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin erken gebelik testiyle mi öğrendinizArdakaşlar bugün yumurtlama dan sonra 14 gün çift çizgi inanamadım, çok mutluyum pazartesi günü kan vereceğim
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin erken gebelik testiyle mi öğrendiniz
Foto yükle hafif bile varsa gebesinizdirKızlar adetime 2 gün var ama dayanamadım yaptım içini açıp bakınca ancak öyle hafif çizgi göründü foto yükleyemiyorum nasıl yapacam
Bende dayanamadım yaptım şuna bakar mısınız silik çizgi mi var bana mı öyle geliyor
Kızlar tebrik ederim ikinizi de darısı başımıza inşallah sağlıklaÇok teşekkür ederim amin, normal gebelik testi ile öğrendim
Benimde yumurtlamamın 9.günü sabırsızlanıyorum canım ondan sordum normal gebelik testim var yarın sabah bende bi deniyimÇok teşekkür ederim amin, normal gebelik testi ile öğrendim
Uygulamadan foto yüklenmiyor. Web sitesinden giriş yapın foruma oradan yükleyinKızlar adetime 2 gün var ama dayanamadım yaptım içini açıp bakınca ancak öyle hafif çizgi göründü foto yükleyemiyorum nasıl yapacam
Fotoyu kirpin, sag ustteki noktali alandan kirpma yapin. Kirptiginiz yeni resmi o sekilde yukleyeblrsnzKızlar adetime 2 gün var ama dayanamadım yaptım içini açıp bakınca ancak öyle hafif çizgi göründü foto yükleyemiyorum nasıl yapacam
Sağol cnm öyle yaptımUygulamadan foto yüklenmiyor. Web sitesinden giriş yapın foruma oradan yükleyin
Benimde 6 Şubat bat.Kızlar batı 1 2 şubat olanlar belirtileriniz var mı ya :) benim 5 ama sşzin yaklaştı