- 12 Aralık 2020
- 535
- 183
- 35
Ah ne güzel hayırlı olsun:)) darısı başımıza belirtin var miydi canimHayırlı olsun canın sağlıkla al kucağına inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ne güzel hayırlı olsun:)) darısı başımıza belirtin var miydi canimHayırlı olsun canın sağlıkla al kucağına inşaallah
E olsun.erken testler ile belli olur normalde çıkmamış olabilirNormal testti canım yumurtlamanın 10.günü bugün. Bu ay kendimi şartlamadım üzülmüyorum ama bu belirtiler insanı umutlandırıyor
Adetin 1. Gününden son gününe kadar yatmadan önce yaptım ben geçen ay yumurtlama görmemiştim bu ay gördüm şükürler olsun yani yumurtlama için adetli iken yapılıyorHayırlı olsun tekrardan Yumurtlama mesajını adetli iken mi yoksa yumurtlama dönemimde mi yaptın acaba cvplarsan sevinirim
Adet öncesi mi kasık ağrıso yaşadınEvet tam 14 gün kasık ağrısı olduğu için yaptım
Henüz olmamış canımKızlar merhaba benim kafam çok karıştı ben yumurtladım mı yoksa pik olmadan yumurtlamadan mı geçti bu ay
Adetten önce mi oldu ağrınızEvet tam 14 gün kasık ağrısı olduğu için yaptım
Yaa ne güzel peş peşe haberler alıyoruz gözün aydın tatlım çok sevindim, sağlıkla ilerlesin. Güzel düşün lütfen, sadece bu duygunun tadını çıkar.İçimden bir ses dedi ki kalk eymentaa test yap hamilesin dedi ama o isteği bastiramadim Veeeee Allah'ım kimyasal olmasın lütfen Bata 3gun var bu arada test markası prodoctor
Pozitif düşün canımTestim böyle Allah'ım bukez tutunsun kimyasal olmasın
EVET var gibi sağlıkla kucağınıza alın inşallah hamile kalmakla birlikte sağlıklı ilerlemesi De çok mühimTestim böyle Allah'ım bukez tutunsun kimyasal olmasın
Daha önceki mesajlarına bakamadım. Belirtilerinden bahseder misin bize?Testim böyle Allah'ım bukez tutunsun kimyasal olmasın
Teşekkür ederimYaa ne güzel peş peşe haberler alıyoruz gözün aydın tatlım çok sevindim, sağlıkla ilerlesin. Güzel düşün lütfen, sadece bu duygunun tadını çıkar.
Düşünmeye çalışıyorum canımPozitif düşün canım
En önemlisi o canımEVET var gibi sağlıkla kucağınıza alın inşallah hamile kalmakla birlikte sağlıklı ilerlemesi De çok mühim
belirtim bundan 3-4-5 gün önce arka arkaya kahve akıntım oldu tutunma kanaması oldu diye düşünüyorum..gogerime dokunamiyorum bı de kasıkta kelebek uçması hissi varDaha önceki mesajlarına bakamadım. Belirtilerinden bahseder misin bize?
Evet yumurtlamadan beri ağrım vardı kasık taAdetten önce mi oldu ağrınız
Ben yumurtlama dönemi yaptım, adetliyken yapılması gerekiyor muş aslındaHayırlı olsun tekrardan Yumurtlama mesajını adetli iken mi yoksa yumurtlama dönemimde mi yaptın acaba cvplarsan sevinirim
Bende dayanamadım yaptım şuna bakar mısınız silik çizgi mi var bana mı öyle geliyorEvet yumurtlamadan beri ağrım vardı kasık ta
Harika bir haber Tebrikler inşallah tutunur bebeğin sana kuzum benimTestim böyle Allah'ım bukez tutunsun kimyasal olmasın