Bende tarlusla oldum yaa aslında iki hafta gecikmem oluyor hep de geçen ayda kimyasal yaşadım bu ayda pazartesi günü olmam gerekiyor ama bugün döngünün 30 cu günü de kuruluk var yani adete yakın kuruluk oluyor bu ay elendim ben herhaldeEvet canım bende pko var ondan dolayı çok fazla düzensiz regli tarihim 4 ay önce olamıyorum diye soğan suyu içmiştim ayın ilk günlerine denk geldi sonrasında 1 ay yine olmadım dr tarlusal verdi ortalarda oldum bu ayda kafası karıştı sanırım vücudun1 aydır neredeyse lekelenme yaşıyorum
Son adet 14 ocak beklenen adet 6 şubatUmarım listedeki herkes ve isteyen diğer herkes sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olur Allah yardımcımız olsun güzel haberler veririz ve duyarız inşallah
Umarım listedeki herkes ve isteyen diğer herkes sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olur Allah yardımcımız olsun güzel haberler veririz ve duyarız inşallah
Varjina kurulugu yaşıyorum hiç bir belirtik yok herhalde adet olucam bunay elendim herhalde adete yakın kuru oluyor benim öyleKızçeler ne yapıyorsunuz erken dönem belirtileri olan var mı
Ne zaman reglinizVarjina kurulugu yaşıyorum hiç bir belirtik yok herhalde adet olucam bunay elendim herhalde adete yakın kuru oluyor benim öyle
En son Aralık 27 de oldum pazartesi ve ya salı günü olmam gerekNe zaman regliniz
Regli olmadan umut bitmezEn son Aralık 27 de oldum pazartesi ve ya salı günü olmam gerek
Aslında boş gebeligimde çok kuruydum korkumda var o yüzdende endişeliyim acaba bir an önce adetmi olsam diyorum Allak bullagimEn son Aralık 27 de oldum pazartesi ve ya salı günü olmam gerek
Senin adetine ne kadar varRegli olmadan umut bitmez
Benim daha çok var ya 11 şubatta olmam lazımSenin adetine ne kadar var
Gebelikle kuruluğun bir ilgisi yok bence ya o sizin yapısal da olabilirAslında boş gebeligimde çok kuruydum korkumda var o yüzdende endişeliyim acaba bir an önce adetmi olsam diyorum Allak bullagim
Benim ovulasyonumun üstünden 8 gün geçti, meme hassasiyeti varve aşırı şişkinlik. Ama psikolojik sanırımKızçeler ne yapıyorsunuz erken dönem belirtileri olan var mı
Benim de aynı göğüste şişkinlik ve dolgunluk var agri yok ama birde belim cok ağrıyor kalcama kadar vuruyor sağ kasık ta da batma hissi var psikoljik diyip kendimi kaptırmamaya çalışıyorum. Rabbim bize nasip etsin bu ayBenim ovulasyonumun üstünden 8 gün geçti, meme hassasiyeti varve aşırı şişkinlik. Ama psikolojik sanırım
Bende kaptırmamaya çalışıyorum. Ama test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum. Yapsam da negatif çıkar gerçi amaBenim de aynı göğüste şişkinlik ve dolgunluk var agri yok ama birde belim cok ağrıyor kalcama kadar vuruyor sağ kasık ta da batma hissi var psikoljik diyip kendimi kaptırmamaya çalışıyorum. Rabbim bize nasip etsin bu ay
Genelde hep akıntım olur adet iki gün kala kuruluk olur bende kendi vucudumu biliyorum ama ne olur olmaz belkide vardır burada yazan olmuş kuruluk.varkende hamile kalinabilceguniGebelikle kuruluğun bir ilgisi yok bence ya o sizin yapısal da olabilir
Ben adet gecikmeyene kadar test yapmayı düşünmüyorum cesaretim yokBende kaptırmamaya çalışıyorum. Ama test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum. Yapsam da negatif çıkar gerçi amaAmiiin inşallah güzel haberler alabiliriz
Benimde öyle oluyor ama zatenbir miktar geri gelir bence icerde okadar miktar duramaz, diğerleri de deneyim paylaşırsa harika olur bende merak ediyorum bunu
Canım senin hamilelik belirtileri gibi ama İnşAllah vardır yaBen adet gecikmeyene kadar test yapmayı düşünmüyorum cesaretim yokama bu belirtiler de deli ediyor beni düşünmediğim anda bir yerim ağrır aklima geliyor yine sonra psikoljik deyip susuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?