• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı gebelik isteyenler birlikte bekleyelim❤️

Evet canım bende pko var ondan dolayı çok fazla düzensiz regli tarihim 4 ay önce olamıyorum diye soğan suyu içmiştim ayın ilk günlerine denk geldi sonrasında 1 ay yine olmadım dr tarlusal verdi ortalarda oldum bu ayda kafası karıştı sanırım vücudun 😀 1 aydır neredeyse lekelenme yaşıyorum
Bende tarlusla oldum yaa aslında iki hafta gecikmem oluyor hep de geçen ayda kimyasal yaşadım bu ayda pazartesi günü olmam gerekiyor ama bugün döngünün 30 cu günü de kuruluk var yani adete yakın kuruluk oluyor bu ay elendim ben herhalde 😂 😂 😂

Merhaba bende pcos hastasıyım doktor yumurtalıkların tembel diyip letu ilaca başladı bugün 5. Gün son gün yani 5 gün sonrada kontrole gidicem yumurta gelişmiş mi diye. Dün ovülasyon testi aldım yaptım T çizgisi çok çok silikti bugün tekrar aynı saatte yaptım bu kadar çabuk pik olabilir mi acaba ilaç kullanırken ilişki yasak dedi doktor ne yapıcam sizce pik midir 5 dk sonra T çizgisi koyulaşmaya başladı. Fotoğrafı ekliyorum Cevap verirseniz çok sevinirim. Bu arada adet biteli iki gün oldu 5 gün sürüyor adetim 3. Gün kullanmaya başladım ilacı bence bu test yanlış

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    199,3 KB · Görüntüleme: 9
Asalsayii
Son adet tarihi 21 Ocak
Bat bilmiyorum ovulasyon takip edeceğim .
Beni de yazın kızlar , bu ay ilk deneme olacaaaaaak 2. Çocuk için .

Umarım listedeki herkes ve isteyen diğer herkes sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olur Allah yardımcımız olsun güzel haberler veririz ve duyarız inşallah
Son adet 14 ocak beklenen adet 6 şubat
Umarım listedeki herkes ve isteyen diğer herkes sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olur Allah yardımcımız olsun güzel haberler veririz ve duyarız inşallah

Kızçeler ne yapıyorsunuz erken dönem belirtileri olan var mı 😇

Aslında boş gebeligimde çok kuruydum korkumda var o yüzdende endişeliyim acaba bir an önce adetmi olsam diyorum Allak bullagim
Gebelikle kuruluğun bir ilgisi yok bence ya o sizin yapısal da olabilir

Benim ovulasyonumun üstünden 8 gün geçti, meme hassasiyeti varve aşırı şişkinlik. Ama psikolojik sanırım 😔
Benim de aynı göğüste şişkinlik ve dolgunluk var agri yok ama birde belim cok ağrıyor kalcama kadar vuruyor sağ kasık ta da batma hissi var psikoljik diyip kendimi kaptırmamaya çalışıyorum. Rabbim bize nasip etsin bu ay 🥺😔😔🤲

Benim de aynı göğüste şişkinlik ve dolgunluk var agri yok ama birde belim cok ağrıyor kalcama kadar vuruyor sağ kasık ta da batma hissi var psikoljik diyip kendimi kaptırmamaya çalışıyorum. Rabbim bize nasip etsin bu ay 🥺😔😔🤲
Bende kaptırmamaya çalışıyorum. Ama test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum. Yapsam da negatif çıkar gerçi ama 😂 Amiiin inşallah güzel haberler alabiliriz🥲

Gebelikle kuruluğun bir ilgisi yok bence ya o sizin yapısal da olabilir
Genelde hep akıntım olur adet iki gün kala kuruluk olur bende kendi vucudumu biliyorum ama ne olur olmaz belkide vardır burada yazan olmuş kuruluk.varkende hamile kalinabilceguni

Ovulasyon öncesi ateş ölçümüne başladım bende kizlar ovulasyona 2-3 gün var daha şuan bir değişiklik yok 36 derece

Bende kaptırmamaya çalışıyorum. Ama test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum. Yapsam da negatif çıkar gerçi ama 😂 Amiiin inşallah güzel haberler alabiliriz🥲
Ben adet gecikmeyene kadar test yapmayı düşünmüyorum cesaretim yok 😔 ama bu belirtiler de deli ediyor beni düşünmediğim anda bir yerim ağrır aklima geliyor yine sonra psikoljik deyip susuyorum 😑

Benimde öyle oluyor ama zatenbir miktar geri gelir bence icerde okadar miktar duramaz, diğerleri de deneyim paylaşırsa harika olur bende merak ediyorum bunu

Ben adet gecikmeyene kadar test yapmayı düşünmüyorum cesaretim yok 😔 ama bu belirtiler de deli ediyor beni düşünmediğim anda bir yerim ağrır aklima geliyor yine sonra psikoljik deyip susuyorum 😑
Canım senin hamilelik belirtileri gibi ama İnşAllah vardır ya 🫶🙏🏻

Back