• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı gebelik isteyenler birlikte bekleyelim❤️

ay
Kizlar ben bu ay ovulasyon yapmadim corekotu kürü ve sogan kürüyle ilerliyorum dongümün 16. günündeyim kasiklarimda asiri sislik var ve hafif agriyor. Regl ocak 14 te basladi 18 de bitti. Bittikten sonra 22 sinde ilk iliski oldu sonra gun asiri ya da 2 gun de 1 degerlendirdik bugunde gunluk pede ufak sekilde pembemsi bisey gelmis ufak sancilar girip cikiyor🤦🏼‍♀️ merakla bekliyorum
Canım soğan kürünü bende yapacaktım bu ay ama hormon dengesini bozuyor diye duyduğum için vazgeçtim , sence nasıl , bildiğin şeyleri aktarır mısın

ay

Canım soğan kürünü bende yapacaktım bu ay ama hormon dengesini bozuyor diye duyduğum için vazgeçtim , sence nasıl , bildiğin şeyleri aktarır mısın
Canim benim hicbi sorunum yok acikcasi onu da duymustum korktum ama miyom kist herhangi bisey olusmasini engelliyormus varsa da atilmasini sagliyormus. Saracoglu kürü diye videodan izledim ve uyguluyorum adetin bittigi gun basladim 18’inde 2 subafa kadar icecegim. Evet degerleri bozdugu soyleniyor ama cok kisi de hamile kalmis sans vermek istedim🙂↔️ bakalim bat 12 subat yasayip gorecegim ama bende hicbi ters etki yapmadi suana kadar

Canim benim hicbi sorunum yok acikcasi onu da duymustum korktum ama miyom kist herhangi bisey olusmasini engelliyormus varsa da atilmasini sagliyormus. Saracoglu kürü diye videodan izledim ve uyguluyorum adetin bittigi gun basladim 18’inde 2 subafa kadar icecegim. Evet degerleri bozdugu soyleniyor ama cok kisi de hamile kalmis sans vermek istedim🙂↔️ bakalim bat 12 subat yasayip gorecegim ama bende hicbi ters etki yapmadi suana kadar
Anladım inşallah güzel sonuç alırsın ge hamile kalırsın , kalırsan diğer ay bende yapayım 🌷🌷

Merhaba bende sogan kürüne basladım iki gündür içiyorum
Kaç gün içeceksınız yanında ek olarak incir kürüde düşünüyorum
Siznasıl yapıyorsunuz sogan kürünü

Merhaba bende sogan kürüne basladım iki gündür içiyorum
Kaç gün içeceksınız yanında ek olarak incir kürüde düşünüyorum
Siznasıl yapıyorsunuz sogan kürünü
Merhaba. Ben uyaninca ac karna ve aksam ac karna iciyorum o sekilde ilerliyorum. İnternetten baya arastirdim ben 15 gun icilirse etki ediyomus bende 15 gun icecegim🌸

Soğan kürüne bende başlamayı istedim ama bu ay deneyeyim belki olur dedim, benimde zararsız 1.5 cm Myom var dedi iki farklı Dr ama gebeliğe engel olmayan seröz tip myommus. Bat 10 Şubat. inşallah güzel haberler bekliyoruz, mesajları takipteyim hanımlar

Soğan kürüne bende başlamayı istedim ama bu ay deneyeyim belki olur dedim, benimde zararsız 1.5 cm Myom var dedi iki farklı Dr ama gebeliğe engel olmayan seröz tip myommus. Bat 10 Şubat. inşallah güzel haberler bekliyoruz, mesajları takipteyim hanımlar
Benimde cok kucuk miyomum var zararsiz canim sifa olur insallah sen de dene istersen dedigim gibi yok etme ihtimali varmis. İnsallah hepimiz guzel haberlerle seviniriz bu ay💕

Canım adetliyken iç sadece bebiş varsa düşüğe sebep oluyor ben adet dışında içmeye korkuyorum

Canım adetliyken iç sadece bebiş varsa düşüğe sebep oluyor ben adet dışında içmeye korkuyorum
Adet gununde içilmemesi gerekiyormus canim cok fazla kanamaya sebep oluyormus ben Saracoglunun dedigi sekilde devam ediyorum zaten dollenme bitene kadar 15 gun gecmis oluyor dusuk tehlikesi regl bittikten 10 gun sonra baslarsan olabilir anca

Adet gununde içilmemesi gerekiyormus canim cok fazla kanamaya sebep oluyormus ben Saracoglunun dedigi sekilde devam ediyorum zaten dollenme bitene kadar 15 gun gecmis oluyor dusuk tehlikesi regl bittikten 10 gun sonra baslarsan olabilir anca
Öyle mii çok sağol canım bende dikkat edeyim adet olursam sonrası öyle denerim teşekkür ederim. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin hepimize🤗🌸

Arastirdigima gore miyom ve kistlerin yok olmasini da sagliyormus bence siz de15 gun icin
Benım miyomum 7 cm canım oldukca büyük etki edermi bılmıyorum 15 gün kullanımı gebelık ısteme surecinde ne kdar dogru olur yumurtlamadan önce bırakmak daha iyi olur sanki
Ben sanırım 11 gün kullanacagım

Benım miyomum 7 cm canım oldukca büyük etki edermi bılmıyorum 15 gün kullanımı gebelık ısteme surecinde ne kdar dogru olur yumurtlamadan önce bırakmak daha iyi olur sanki
Ben sanırım 11 gün kullanacagım
Bilmiyorum ki canim ben sadece faydasi oldugunu duymustum miyom ve kistlere sifa olsun insallah sana da🤲🏻 için rahat edecekse oyle yap tabi ki ben 15 gun olarak okudugum ve izledigim icin 15 gun yapiyorum🙏🏻

IMG_3501.jpeg

Kızlar selamlar 24 25 ocak yumrtlama günümdü benim de değerlendirdik ama o günlerden beri adet olacakmışım gibi ağrılarım var sol taraftan yumurtlayacaksın dedi dr zaten solda ağrı kramp vardı ama bacaklarım kopuyor göğüslerim acıyor belim ağrıyor arada kasıklarıma ağrılar giriyor.. :(
Benim bir önce ki gebeliğimde bu şekilde olmuştu. İnşallah pozitifi görürsünüz. İlk gebelik mi?

Back