Şubat ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar

1 denedim olmadı sonra yine hap kullandım 1 hafta sonra iğne iğneden 36 saat sonra aşılama oldum Amin inşallah güzell Rabbım güzel haberler getirir bizlere

1 denedim olmadı sonra yine hap kullandım 1 hafta sonra iğne iğneden 36 saat sonra aşılama oldum Amin inşallah güzell Rabbım güzel haberler getirir bizlere
İnşallah canım benşm, ben hap kullanmadım umarım tutar bu iğne ile insan hem umutsuz ama bi zamandan da bir umut arıyor

Evet her zaman umut umut olmasan hiç bişey olmuyor ki ya sen ne kadar süredir olmuyor
2 aydır olmuyor kısa bir zaman gibi ama baya dikkat ettim aslında olmayınca tabi insanın kafasına takılıyor bu üçüncü ay olacak, çevremde ilk denemede olanları duyunca bende öyle sanmıştım

2 aydır olmuyor kısa bir zaman gibi ama baya dikkat ettim aslında olmayınca tabi insanın kafasına takılıyor bu üçüncü ay olacak, çevremde ilk denemede olanları duyunca bende öyle sanmıştım
Evet evet benimde oldu öyle arkadaşım evlendi ilk geceden kaldı mesela

İzmir’de oturuyorum canım sen, benimde yakın arkadaşlarım ilk senelerinde kaldılar ki biri hemen beklemiyordu pcosluydu, herşey nasipmiş inşallah vakti gelmiştir bizim miniklerimizde gelir
İnşallah amin ya aklım hep orda benimde ç.kale de oturuyorum bende

İnşallah amin ya aklım hep orda benimde ç.kale de oturuyorum bende
Eskiden hiç bilmezdim bu detayları bu süreçte beni tek anlayan bu siteymiş gibi oldu sürekli girdim okudum buraya kaçtım okudukça umutlandım herkese dua ediyorum

Eskiden hiç bilmezdim bu detayları bu süreçte beni tek anlayan bu siteymiş gibi oldu sürekli girdim okudum buraya kaçtım okudukça umutlandım herkese dua ediyorum
Çok araştırmak umut veriyor ama araştırmadan da olmuyor amin amin duam ya benım gıbı olanlara

Umutluyum umutlu olmak zorundayım birde ne kadarlık evlisin
Tabiki Allah büyük umutlu da olalım zaten iyi düşünelim 2 yıllık evliyim 2 yıldır düşünmemiştik işte yeni yeni düşünmeye başlamıştık 27 yaşındayım sen?

Tabiki Allah büyük umutlu da olalım zaten iyi düşünelim 2 yıllık evliyim 2 yıldır düşünmemiştik işte yeni yeni düşünmeye başlamıştık 27 yaşındayım sen?
Ben düşünmedim eşim düşündü tabi korunmadık hiç olmadı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…