- Konu Sahibi laylayloomm
-
İnşallah canım benşm, ben hap kullanmadım umarım tutar bu iğne ile insan hem umutsuz ama bi zamandan da bir umut arıyor1 denedim olmadı sonra yine hap kullandım 1 hafta sonra iğne iğneden 36 saat sonra aşılama oldum Amin inşallah güzell Rabbım güzel haberler getirir bizlere
Evet her zaman umut umut olmasan hiç bişey olmuyor ki ya sen ne kadar süredir olmuyorİnşallah canım benşm, ben hap kullanmadım umarım tutar bu iğne ile insan hem umutsuz ama bi zamandan da bir umut arıyor
2 aydır olmuyor kısa bir zaman gibi ama baya dikkat ettim aslında olmayınca tabi insanın kafasına takılıyor bu üçüncü ay olacak, çevremde ilk denemede olanları duyunca bende öyle sanmıştımEvet her zaman umut umut olmasan hiç bişey olmuyor ki ya sen ne kadar süredir olmuyor
Evet evet benimde oldu öyle arkadaşım evlendi ilk geceden kaldı mesela2 aydır olmuyor kısa bir zaman gibi ama baya dikkat ettim aslında olmayınca tabi insanın kafasına takılıyor bu üçüncü ay olacak, çevremde ilk denemede olanları duyunca bende öyle sanmıştım
Nerde oturuyorsunuz2 aydır olmuyor kısa bir zaman gibi ama baya dikkat ettim aslında olmayınca tabi insanın kafasına takılıyor bu üçüncü ay olacak, çevremde ilk denemede olanları duyunca bende öyle sanmıştım
İzmir’de oturuyorum canım sen, benimde yakın arkadaşlarım ilk senelerinde kaldılar ki biri hemen beklemiyordu pcosluydu, herşey nasipmiş inşallah vakti gelmiştir bizim miniklerimizde gelirNerde oturuyorsunuz
İnşallah amin ya aklım hep orda benimde ç.kale de oturuyorum bendeİzmir’de oturuyorum canım sen, benimde yakın arkadaşlarım ilk senelerinde kaldılar ki biri hemen beklemiyordu pcosluydu, herşey nasipmiş inşallah vakti gelmiştir bizim miniklerimizde gelir
Eskiden hiç bilmezdim bu detayları bu süreçte beni tek anlayan bu siteymiş gibi oldu sürekli girdim okudum buraya kaçtım okudukça umutlandım herkese dua ediyorumİnşallah amin ya aklım hep orda benimde ç.kale de oturuyorum bende
Çok araştırmak umut veriyor ama araştırmadan da olmuyor amin amin duam ya benım gıbı olanlaraEskiden hiç bilmezdim bu detayları bu süreçte beni tek anlayan bu siteymiş gibi oldu sürekli girdim okudum buraya kaçtım okudukça umutlandım herkese dua ediyorum
Amin kuzum ne kadar kaldı ne zaman belli olurÇok araştırmak umut veriyor ama araştırmadan da olmuyor amin amin duam ya benım gıbı olanlara
Çarşamba günü kan vercem bendeAmin kuzum ne kadar kaldı ne zaman belli olur
Umutluyum umutlu olmak zorundayım birde ne kadarlık evlisinAmin kuzum ne kadar kaldı ne zaman belli olur
Tabiki Allah büyükUmutluyum umutlu olmak zorundayım birde ne kadarlık evlisin
9 aylık evliyim bende 25 yaşındayımTabiki Allah büyükumutlu da olalım zaten iyi düşünelim 2 yıllık evliyim 2 yıldır düşünmemiştik işte yeni yeni düşünmeye başlamıştık 27 yaşındayım sen?
Ben düşünmedim eşim düşündü tabi korunmadık hiç olmadı daTabiki Allah büyükumutlu da olalım zaten iyi düşünelim 2 yıllık evliyim 2 yıldır düşünmemiştik işte yeni yeni düşünmeye başlamıştık 27 yaşındayım sen?
Olacaktır daha sende çok gençsin bazen mevsimden bile kaynaklı olurmuş mesela kışın hamile kalmak daha zormuş inşallah olacaktırBen düşünmedim eşim düşündü tabi korunmadık hiç olmadı da
Hadi inşallah hayırlı haberler alırsınızBende 18 Şubat'ta catlatma iğnesi oldum kızlar. Beklemedeyim bendee
Var mı bir değişiklik belirti canım ilk kez mi oldun sende sadece çatlatma mı oldun hapta kullanmış mıydınBende 18 Şubat'ta catlatma iğnesi oldum kızlar. Beklemedeyim bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?