- 28 Ocak 2024
- 496
- 190
- 23
- 26
- Konu Sahibi laylayloomm
-
Ben iğnenin 6.gününde dayanamadım test yaptım ve yalancı pozitif gördum muhtemelen iğnenin etkisi o yüzden henuz erken gibiMerhaba aynı zamanda yapmısız. Suan test yapsak erken mi
bende yarın vuracagım iğneyi 16 mm olmuştu yumurtam inşallah tutar yoksa diğer ay aşılamaya geçeceğiz …Ben iğnenin 6.gününde dayanamadım test yaptım ve yalancı pozitif gördum muhtemelen iğnenin etkisi o yüzden henuz erken gibi
Bende dün yaptım biraz netti bugün daha da silik olmuş yani yok demek mi buBen iğnenin 6.gününde dayanamadım test yaptım ve yalancı pozitif gördum muhtemelen iğnenin etkisi o yüzden henuz erken gibi
İnşallah rabbim kolaylaştırsın benim eşimde hız problemi var galıba bizde aşılama yada tüp yaptırıcaz siz eşinize baktırdınız mıKızlar benim de 3. Ovitrelle denemem ve bugün 10. Gün bu da olmazsa rahim filmi çekilip aşılamaya geçicez. İnşallah hiçbirimiz hastane köşelerinde uğraşmadan bebişlerimize kavuşuruz
Regli olana kadar ümit var ben ilk defa çatlatma iğnesi kullandım pek tecrübeli değilimBende dün yaptım biraz netti bugün daha da silik olmuş yani yok demek mi bu
Biz önce bu işlemi deneyelim dedik doktorumla birlikte. Eğer bu da negatif olursa rahim filmiyle birlikte eşimde görünecek bakalım nasipİnşallah rabbim kolaylaştırsın benim eşimde hız problemi var galıba bizde aşılama yada tüp yaptırıcaz siz eşinize baktırdınız mı
Hayırlısı olsun inşallahBiz önce bu işlemi deneyelim dedik doktorumla birlikte. Eğer bu da negatif olursa rahim filmiyle birlikte eşimde görünecek bakalım nasip
Bende ilk kez kullandım insallah güzel haberler alırızzRegli olana kadar ümit var ben ilk defa çatlatma iğnesi kullandım pek tecrübeli değilim
Aminn inşallahBende ilk kez kullandım insallah güzel haberler alırızz
İnşalllahKızlar benim de 3. Ovitrelle denemem ve bugün 10. Gün bu da olmazsa rahim filmi çekilip aşılamaya geçicez. İnşallah hiçbirimiz hastane köşelerinde uğraşmadan bebişlerimize kavuşuruz
Benim hep değişiyordu mesela ilk gittiğimde ilk kullanımımda 11. Gün 13 mm idi iki gün sonra gittiğimde büyümüştü. Yani doktorsuz bilemedim yanlış yönlendirmek istemem :)İnşalllahbende geçen ay iğne vuruldum ama olmadı, bu ay tekrardan letu kullandım iğnemi aldım ama doktora gidip yumurtalarım kaç mm olduğunu öğrenemeden iğnemi sağlık ocağında yaptıracağım. Geçen ay 11. Gün iğne olmuştum, bu ayda ona göre mi ilerlesem sizce?
Teşekkür ederimmBenim hep değişiyordu mesela ilk gittiğimde ilk kullanımımda 11. Gün 13 mm idi iki gün sonra gittiğimde büyümüştü. Yani doktorsuz bilemedim yanlış yönlendirmek istemem :)
Bekledikçe kuruma çizgisi bile çıkmıyor mu direk kocaman bir negatif miKızlar bugün iğnenin 10. Günü test yaptım negatif iğnenin etkisi gecmiş demekki pozitife dönermi bilemiyorum
Yok hayır hiç bişey çıkmadı direk net negatifBekledikçe kuruma çizgisi bile çıkmıyor mu direk kocaman bir negatif mi
İnsallah pozitife döner umudumuzu kaybetmeyelimYok hayır hiç bişey çıkmadı direk net negatif
Dün saat kaçta oldun iğneyi henuz catlamamıs olabılırKızlar ben dün ovitrelle iğnemi oldum geçen ay aşırı kasık ağrım oldu, çatladığımı tam hissettim yani ama bu sefer hiç ağrım yok anlamadım neden böyle olduğunu yaşayan var mı acaba
15.30’da oldum, bakalım gece ağrım olacak mı belki dediğin gibidirDün saat kaçta oldun iğneyi henuz catlamamıs olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?