Şubat ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar

laylayloomm

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
506
196
23
26
Hanımlar merhaba ben bugun çatlatma iğnesi yaptım 20 mm olmuş yumurtam daha önce bu iğneyi kullananlar tecrübelerinize ihtiyacım var ilk defa kullandım ilk denemede gebe kalan varmı aramızda

Benimde 2 tane yumurtam vardı biri 16 diğeri 18 ilaç klomen kullandım iğne yaptım bugün 11 günün 6.gün normal bi test alıp yaptım normalde iğnenin etkisiyle pozitif cıkıyormuş sırf onu görebilmek için ama negatif çıktı şimdi işte adeti mi bekliyorum ama 1 haftadır gögüslerim çok agrıyor iğneden sonra 3 günde aşırı kasık ağrısı çektim yumurtanın çatladığını hissettim yani bakalım şiödi bekliyorum heyecanla

Hadi inşallah pozitif sonuc alırız

Hanımlar merhaba ben bugun çatlatma iğnesi yaptım 20 mm olmuş yumurtam daha önce bu iğneyi kullananlar tecrübelerinize ihtiyacım var ilk defa kullandım ilk denemede gebe kalan varmı aramızda
Merhaba bende cumartesi akşam 8 de ilk defa ovitrella çatlatma iğnemi oldum..3 gün oldu hala karnım kasıklarım çok ağrıyor

Merhaba bugün çatlatma iğnesiyle beraber 14. Günüm erken gebelik testi yaptım sabah sizce kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi hafif bi çizgi çıktı yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…