- 28 Ocak 2024
- 506
- 196
- 23
- 26
- Konu Sahibi laylayloomm
-
Ben picassos diye bi ilaç kullandım 1 tane yumurtam vardı gelişen o da büyümüş bugünde iğne oldumAyy bende yarın femara kullanmaya başlayacağım siz hangi ilacı kullandınız
İnşallah hayırlısıyla güzel haberi alırızBen picassos diye bi ilaç kullandım 1 tane yumurtam vardı gelişen o da büyümüş bugünde iğne oldum
İnşallahİnşallah hayırlısıyla güzel haberi alırız
Hadi inşallah pozitif sonuc alırızBenimde 2 tane yumurtam vardı biri 16 diğeri 18 ilaç klomen kullandım iğne yaptım bugün 11 günün 6.gün normal bi test alıp yaptım normalde iğnenin etkisiyle pozitif cıkıyormuş sırf onu görebilmek için ama negatif çıktışimdi işte adeti mi bekliyorum ama 1 haftadır gögüslerim çok agrıyor iğneden sonra 3 günde aşırı kasık ağrısı çektim yumurtanın çatladığını hissettim yani bakalım şiödi bekliyorum heyecanla
Ben igneyi daha dün yaptım 13 gun sonra falan test yaparım ilk defa kullandım bu iğneyiAyy inşallah ya sizin ne zaman belli olcak
Merhaba bende cumartesi akşam 8 de ilk defa ovitrella çatlatma iğnemi oldum..3 gün oldu hala karnım kasıklarım çok ağrıyorHanımlar merhaba ben bugun çatlatma iğnesi yaptım 20 mm olmuş yumurtam daha önce bu iğneyi kullananlar tecrübelerinize ihtiyacım var ilk defa kullandım ilk denemede gebe kalan varmı aramızda
Benımde 2 gun kadar surdu geçti sonrasında o ağrılarMerhaba bende cumartesi akşam 8 de ilk defa ovitrella çatlatma iğnemi oldum..3 gün oldu hala karnım kasıklarım çok ağrıyor
İnşallah güzel sonuç alırız kaç gün sonrasında test yapmayı düşünüyorsunBenımde 2 gun kadar surdu geçti sonrasında o ağrılar
Dayanabilirsem 10 gün sonra test yapıcamİnşallah güzel sonuç alırız kaç gün sonrasında test yapmayı düşünüyorsun
Ya bence var gibi bende gordum silik bir çizgi inşallah pozitifdir
Dimi gözüküyor inşallah vardırYa bence var gibi bende gordum silik bir çizgi inşallah pozitifdir
Evet görünüyor yarın tekrar bı test yap veya yakınında acile vs gıdıp kanda verebilirsin inşallah hamilesindirDimi gözüküyor inşallah vardır
Merhaba aynı zamanda yapmısız. Suan test yapsak erken miDayanabilirsem 10 gün sonra test yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?