- Konu Sahibi laylayloomm
-
Aaa ilk defa duydum inşallah ya aminOlacaktır daha sende çok gençsin bazen mevsimden bile kaynaklı olurmuş mesela kışın hamile kalmak daha zormuş inşallah olacaktır
İnşallah canım hepimiz alalım inşallahHadi inşallah hayırlı haberler alırsınız
Hap kullandım öncesinde sonra iğne bakıldı sonra doğal yolla olcak mı diye olmadı sonra yine hap sonra iğne sonra aşılama 2 aydır gıdıyorım doktoraVar mı bir değişiklik belirti canım ilk kez mi oldun sende sadece çatlatma mı oldun hapta kullanmış mıydın
Var mı bir değişiklik belirti canım ilk kez mi oldun sende sadece çatlatma mı oldun hapta kullanmış mıydın
Düne kadar testlerim pozitifti ancak bugün negatife döndü iğnenin etkisi bitti artık. 5 gün klomen kullanmıştım. 3 tane 24 mm yumurtam olunca da iğneyi vurdum canımVar mı bir değişiklik belirti canım ilk kez mi oldun sende sadece çatlatma mı oldun hapta kullanmış mıydın
Benim 2 yumurtam olmuştu klomenden sonra 15 ve 20 mm şeklinde olmuştuDüne kadar testlerim pozitifti ancak bugün negatife döndü iğnenin etkisi bitti artık. 5 gün klomen kullanmıştım. 3 tane 24 mm yumurtam olunca da iğneyi vurdum canım
Benimde 23 mm olmuş yumurtan demişti gayet güzel demişti, ilk zamanlar pozitif çıkarmış zaten. İnşallah güzel sonuçlar görürüz 12 Mart benim bat bakalım T tusmDüne kadar testlerim pozitifti ancak bugün negatife döndü iğnenin etkisi bitti artık. 5 gün klomen kullanmıştım. 3 tane 24 mm yumurtam olunca da iğneyi vurdum canım
Benimde 5 Mart Bat tarihim bizim 1.5 yıl oldu sebepsiz infetilite tanısı konuldu hiçbir sorun yok ancak olmuyor
Ne kadardir deniyorsunuzBenim 2 yumurtam olmuştu klomenden sonra 15 ve 20 mm şeklinde olmuştu
9 ay korunmadık hıc 2 bucuk 3 aydır doktora gıdıyoruzNe kadardir deniyorsunuz
Bizimde 1.5 sene oldu. Tüm testlerimiz yapıldı. Eşimde yaptırdı testlerini her şey çok güzel ancak olmuyor. Sebepsiz infetilite dendi rahim filmi de çektirdim o da temiz artık hayırlısı9 ay korunmadık hıc 2 bucuk 3 aydır doktora gıdıyoruz
Vaktini bekliyor demekki inşallah kucağına alırsın bu mutluluğu yaşarsın bazen tam vazgeçince olurmuş hep stres yapmayın diyorlar ama elde değilNe kadardir deniyorsunuz
Benim yumurtam azdı ve yumurtlayamama gıbı biş3y vardıVaktini bekliyor demekki inşallah kucağına alırsın bu mutluluğu yaşarsın bazen tam vazgeçince olurmuş hep stres yapmayın diyorlar ama elde değil
O imkansız öyle diyorlar ya o zor stres yapmamak zor yaniVaktini bekliyor demekki inşallah kucağına alırsın bu mutluluğu yaşarsın bazen tam vazgeçince olurmuş hep stres yapmayın diyorlar ama elde değil
Evet hep okuyorum ne zaman vazgecsek oldu diyorlar. Bende kendime çok güveniyordum düzenli adet görüyorum her şey yolunda hemen olur diyordum evlendigim ilk senelerde yapmadım şimdi çok pişmanım keşke ilk senelerde yapsaydım diyorumVaktini bekliyor demekki inşallah kucağına alırsın bu mutluluğu yaşarsın bazen tam vazgeçince olurmuş hep stres yapmayın diyorlar ama elde değil
Adetleriniz düzenli mi pekiBenim yumurtam azdı ve yumurtlayamama gıbı biş3y vardı
Düzenli 2 3 hatta bazen 1 buçuk gün falan en son iğne ve ilaçlardan sonra 1 bucuk gün oldumAdetleriniz düzenli mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?