Bugün oldum canım 8 Mart bşdahaki adet değişiklik göstermezse inşallah gelmezMavili hatun adet oldun mu cnm sen olduysan bi sonraki batı söyler misin
Amin cnm ins gelmez sayfanın başına kaydediyorum ki kac gebemiz olmuş onları görür seviniriz ❤bu arada ne zaman doktora gideceksin cnm sanırım sende asilama yaptiracaktinBugün oldum canım 8 Mart bşdahaki adet değişiklik göstermezse inşallah gelmez
canım perşembe günü 11 mm ve 13 mmdi bugün tekrar kontrolüm vardı doktor dozu arttırdı krıtıik noktaya geldik dedi benim doktorum 17 mm ideal çatlatma için dedi seninki ne zaman çatlatıcak acaba :)Allah razı olsun cnm yok ben iğneyi kendim yapıyorum sorun yoktu ama dün biraz acelem vardı o yüzden oldu galiba ama şimdi iyiyim çok şükür. Bu arada senin yumurtalar kac minimdi canm aynı günlerde olacak galiba aşılamamız çok heyecanlı
Valla cnm öyle ideal fln demedi ama tahminen 19 20 mm olur yumurtalarımcanım perşembe günü 11 mm ve 13 mmdi bugün tekrar kontrolüm vardı doktor dozu arttırdı krıtıik noktaya geldik dedi benim doktorum 17 mm ideal çatlatma için dedi seninki ne zaman çatlatıcak acaba :)
Sen kac doz vuruyorsun cnm iğneyi kaça yükseltticanım perşembe günü 11 mm ve 13 mmdi bugün tekrar kontrolüm vardı doktor dozu arttırdı krıtıik noktaya geldik dedi benim doktorum 17 mm ideal çatlatma için dedi seninki ne zaman çatlatıcak acaba :)
benimkiler çok yavaş ilerlio canım sönme yapabilio yumurtalar dedi çok yumurtam olduğu için yüksek dozda veremedi bu zamana kadar 1 toz 1 su menogon vuruyoduk şimdi 2 toz 2 su yaptı canım..hemen yarın yine gel dedi pazar günü olmasına rağmenSen kac doz vuruyorsun cnm iğneyi kaça yükseltti
inşallah canım bu işler çok stresli gerçekten allah hepimizin yardımcısı olsunHmm anladım cnm ben gonalf yapıyorum 50 in güzel gelişmiş olur yarina
Amin cnm âmin yarın güzel haberler verinşallah canım bu işler çok stresli gerçekten allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet canım pzrtsi adetin üçüncü günü gidicem nasipse artık napar bimiyorum iğnelere o gün mü başlatıyorAmin cnm ins gelmez sayfanın başına kaydediyorum ki kac gebemiz olmuş onları görür seviniriz ❤bu arada ne zaman doktora gideceksin cnm sanırım sende asilama yaptiracaktin
Evet cnm 3 günü baslatiyo en azından benim öyle olduEvet canım pzrtsi adetin üçüncü günü gidicem nasipse artık napar bimiyorum iğnelere o gün mü başlatıyor
Ne icin cnm asilama mi tup bebk icin mi6.gun kan testi yapsak olur mu,beklemek çok zor
Aşılama.forumlari okuyorum aşılama yaptıranlar ağrıları fln olmuş belirtiler olmus bende hiç birşey yok turp gibiyim tutmadı mi acaba diyorum,ağrı olması lazım mıNe icin cnm asilama mi tup bebk icin mi
Daha çok erken test için şuan aldığımız hormonların etkisi vücudumuzda olan yalnış çıkma ihtimali yüksek yani en azından bi on günü geçmesi lazımAşılama.forumlari okuyorum aşılama yaptıranlar ağrıları fln olmuş belirtiler olmus bende hiç birşey yok turp gibiyim tutmadı mi acaba diyorum,ağrı olması lazım mı6.gun test yaptırsam
C Catmother07 Aynen arkadaşa katılıyorum daha çok erken cnm zaten belirtiler8 günden sonra ortaya çıkıyor onuda geçtim 6 gün test yapman manasiz çünkü iğnenin etkisiyle yanlış pozitif sonuç alırsın en erken 12 gün test yaptır oda en erken yaniDaha çok erken test için şuan aldığımız hormonların etkisi vücudumuzda olan yalnış çıkma ihtimali yüksek yani en azından bi on günü geçmesi lazım
22 Şubat'ta olacak benim gebelik testim canım ekler misin ve ayaklarım çok usuyor acaba adet belirtisi mi ve aşılama iğne olayı olmasa bugün yumurtluyor olacaktım akintim var birazHANIMLARRRRRRRR TEST GÜNÜNÜZÜ SOYLER MISINIZ ARANIZDA EKLEMEDIKLERIM VAR SONUCLARI CIKANLAR LUTFEN SONUCLARIDA SOYLEYIN HER KEZ COK MERAK EDIYOR KAÇ KISI MELEĞINI BEKLİYOR DİYE UMUT OLUN BIZE ❤
Cnm sen asilama olmamış mıydın ben mi karıştırıyorum22 Şubat'ta olacak benim gebelik testim canım ekler misin ve ayaklarım çok usuyor acaba adet belirtisi mi ve aşılama iğne olayı olmasa bugün yumurtluyor olacaktım akintim var biraz
benimde 3 yil oldu yaa. sorun neerde anlamadmBaya zamandır bekliyorsun benmde 3 sene olucak hiç olmadı Allah yarımdımcımjz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?