Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün oldum canım 8 Mart bşdahaki adet değişiklik göstermezse inşallah gelmez
Amin cnm ins gelmez sayfanın başına kaydediyorum ki kac gebemiz olmuş onları görür seviniriz ❤bu arada ne zaman doktora gideceksin cnm sanırım sende asilama yaptiracaktin

canım perşembe günü 11 mm ve 13 mmdi bugün tekrar kontrolüm vardı doktor dozu arttırdı krıtıik noktaya geldik dedi benim doktorum 17 mm ideal çatlatma için dedi seninki ne zaman çatlatıcak acaba :)

canım perşembe günü 11 mm ve 13 mmdi bugün tekrar kontrolüm vardı doktor dozu arttırdı krıtıik noktaya geldik dedi benim doktorum 17 mm ideal çatlatma için dedi seninki ne zaman çatlatıcak acaba :)
Valla cnm öyle ideal fln demedi ama tahminen 19 20 mm olur yumurtalarım

Sen kac doz vuruyorsun cnm iğneyi kaça yükseltti

Sen kac doz vuruyorsun cnm iğneyi kaça yükseltti
benimkiler çok yavaş ilerlio canım sönme yapabilio yumurtalar dedi çok yumurtam olduğu için yüksek dozda veremedi bu zamana kadar 1 toz 1 su menogon vuruyoduk şimdi 2 toz 2 su yaptı canım..hemen yarın yine gel dedi pazar günü olmasına rağmen

Hmm anladım cnm ben gonalf yapıyorum 50 in güzel gelişmiş olur yarina

Amin cnm ins gelmez sayfanın başına kaydediyorum ki kac gebemiz olmuş onları görür seviniriz ❤bu arada ne zaman doktora gideceksin cnm sanırım sende asilama yaptiracaktin
Evet canım pzrtsi adetin üçüncü günü gidicem nasipse artık napar bimiyorum iğnelere o gün mü başlatıyor

Aşılama.forumlari okuyorum aşılama yaptıranlar ağrıları fln olmuş belirtiler olmus bende hiç birşey yok turp gibiyim tutmadı mi acaba diyorum,ağrı olması lazım mı 6.gun test yaptırsam
Daha çok erken test için şuan aldığımız hormonların etkisi vücudumuzda olan yalnış çıkma ihtimali yüksek yani en azından bi on günü geçmesi lazım

Daha çok erken test için şuan aldığımız hormonların etkisi vücudumuzda olan yalnış çıkma ihtimali yüksek yani en azından bi on günü geçmesi lazım
C Catmother07 Aynen arkadaşa katılıyorum daha çok erken cnm zaten belirtiler8 günden sonra ortaya çıkıyor onuda geçtim 6 gün test yapman manasiz çünkü iğnenin etkisiyle yanlış pozitif sonuç alırsın en erken 12 gün test yaptır oda en erken yani

HANIMLARRRRRRRR TEST GÜNÜNÜZÜ SOYLER MISINIZ ARANIZDA EKLEMEDIKLERIM VAR SONUCLARI CIKANLAR LUTFEN SONUCLARIDA SOYLEYIN HER KEZ COK MERAK EDIYOR KAÇ KISI MELEĞINI BEKLİYOR DİYE UMUT OLUN BIZE ❤
22 Şubat'ta olacak benim gebelik testim canım ekler misin ve ayaklarım çok usuyor acaba adet belirtisi mi ve aşılama iğne olayı olmasa bugün yumurtluyor olacaktım akintim var biraz

22 Şubat'ta olacak benim gebelik testim canım ekler misin ve ayaklarım çok usuyor acaba adet belirtisi mi ve aşılama iğne olayı olmasa bugün yumurtluyor olacaktım akintim var biraz
Cnm sen asilama olmamış mıydın ben mi karıştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…