nerde tedavi goruosnzBen yaptırıyorum canım 3 güne adet olup başlıycam nasipse profösre yaptırıyorum 1500 tl ilaç hariç
Evet canım asilama oldum o yüzden şaşırıyorum tam yumurtlama gününde akıntı olmasına yumurtluyor gibiCnm sen asilama olmamış mıydın ben mi karıştırıyorum
Şimdi anlamadım kuzum iğneden sonra akıntın oldu da şimdi tekrar mi olduEvet canım asilama oldum o yüzden şaşırıyorum tam yumurtlama gününde akıntı olmasına yumurtluyor gibi
Evet kuzum anlamadı m nedendirŞimdi anlamadım kuzum iğneden sonra akıntın oldu da şimdi tekrar mi oldu
Acaba birden fazla mi yumurtan vardı akıntının şekli nasilEvet kuzum anlamadı m nedendir
Yumurtlarigim zamanki gibi işte renksiz kokusuzAcaba birden fazla mi yumurtan vardı akıntının şekli nasil
Çok garip valla cnm doktora sormuş muydun kac yumurtam var diyeYumurtlarigim zamanki gibi işte renksiz kokusuz
4 vardı 2si 19 ve 20 mm digerledi ufak demişti 14-15 mm falanÇok garip valla cnm doktora sormuş muydun kac yumurtam var diye
Oh maşallah hepsi birden çatlamamış olabilir cnm ya belki bi taneside bu günlerde catliyordur ne olur ne olmaz sen bu günleride bos gecme4 vardı 2si 19 ve 20 mm digerledi ufak demişti 14-15 mm falan
Çok garip valla cnm doktora sormuş muydun kac yumurtam var diye
İnşallah pozitif sonuç alırız canimBende varım 8 şubatta aşılamam yapıldı. 7 gün 75 mg gonal f kullanmıştım. Çarşamba 17.6 lik bir yumurtam vardı (digeri 15mm olabilmiş). O gece çatlama iğnesini yaptim.37inci saatte de aşılamam oldu. Test günüm 22 Şubat
Tamam o iş bende
Hemen ekliyorum cnmBende varım 8 şubatta aşılamam yapıldı. 7 gün 75 mg gonal f kullanmıştım. Çarşamba 17.6 lik bir yumurtam vardı (digeri 15mm olabilmiş). O gece çatlama iğnesini yaptim.37inci saatte de aşılamam oldu. Test günüm 22 Şubat
Bence sevin deli gibi 15 tane yumurta gelişmemiş tedavin iptal olmayacak inşallah, buzusmeden kurtarsın yumurtalarını Çarşamba güzel haberlerini alırız yaz canım o zaman gelismeleriniHanımlar az once doktordan geldim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 5 yumurtam var ikisi çok büyümüş nerdeyse buzusecek dedi doktor ilaç fazla gelmiş sana dedi 37.5 düşürdü iğneyi çarşamba tekrar cagirdi
Ayy allah razı olsun cnm senden ya iyi dileklerin icin allahım herkeze hayırlısını versin ins ama çok korkmuştumBence sevin deli gibi 15 tane yumurta gelişmemiş tedavin iptal olmayacak inşallah, buzusmeden kurtarsın yumurtalarını Çarşamba güzel haberlerini alırız yaz canım o zaman gelismelerini
İnşallah kuzum hepimizin gönlüne göre olsunAyy allah razı olsun cnm senden ya iyi dileklerin icin allahım herkeze hayırlısını versin ins ama çok korkmuştum
Aynen canım benim de çok ihtiyacım var inşallah iyi olur benim 6. Günüm yeni yeni goguslerimde acı ve batma var kasık ağrım zaman zaman çok hafif oluyor hatta gaz diye düşündürüyor. İnşallah sonuç güzel olur. Sen de belirtiler ya da aşılama öncesine göre değişiklikler var mımerhaba ben de 4 subatta asilama yaptirdim ve bugun bir haftami doldurdum beklemedeyim. doktorumun islemin basari sansinin %30 oldugunu soylemesi hevesimi kirdi biraz. acikcasi gebelikle sonuclanan asilama hikayeleri duymaya ihtitacim var. allah hepimizin gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?