• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım benim de çok ihtiyacım var inşallah iyi olur benim 6. Günüm yeni yeni goguslerimde acı ve batma var kasık ağrım zaman zaman çok hafif oluyor hatta gaz diye düşündürüyor. İnşallah sonuç güzel olur. Sen de belirtiler ya da aşılama öncesine göre değişiklikler var mı
Bende 4 ünde aşılama oldum şuan göğüslerim çok şiş ve ağırıyor ama benim adet öncesinde de oluyor göğüs hassasiyeti oyüzden ümidimi kaybettim yine adet olucam anlaşılan

İlk iğnem yapıldı kızlar bugün Cumartesi kontrole gidicem iğneden biraz korkuyodum ama çok basitmiş hiç acımadı Allah gğzel sonuç almayı nasip etsin hepimize

Aynen canım benim de çok ihtiyacım var inşallah iyi olur benim 6. Günüm yeni yeni goguslerimde acı ve batma var kasık ağrım zaman zaman çok hafif oluyor hatta gaz diye düşündürüyor. İnşallah sonuç güzel olur. Sen de belirtiler ya da aşılama öncesine göre değişiklikler var mı
evet canim sanirim ben de gazlandim ama insan

evet canim bende de siskinlik ve arada kramplar var ama o kadar hafif ki yedigim birseyden de olabilir diye dusunmuyor degilim. bu arada asilama ile ilgili merak edilenleri cevaplamaya hazirim. buyutulecek ya da korkulacak bir islem degil inanin. sevgiler.

merhaba kızlar:KK200: bende dün aşılama oldum. 11 yumurtam vardı. ama doktor yinede aşılama yaptı. seninde izninle çoğul gebelik riskini göze alalım ve yapalım dedi bende tamam dedim. Dün çok fazla kasık ağrım oldu bugün daha iyiyim. yok gibi. gonal f etkisinden midir bilmiyorum ama bende göğüs hassasiyeti ve şişliği zaten vardı hala devam ediyor. 26 şubatta test yapacağız dedi. inş hepimiz hayırlı haberler veririz buradan.:KK15:

merhaba kızlar:KK200: bende dün aşılama oldum. 11 yumurtam vardı. ama doktor yinede aşılama yaptı. seninde izninle çoğul gebelik riskini göze alalım ve yapalım dedi bende tamam dedim. Dün çok fazla kasık ağrım oldu bugün daha iyiyim. yok gibi. gonal f etkisinden midir bilmiyorum ama bende göğüs hassasiyeti ve şişliği zaten vardı hala devam ediyor. 26 şubatta test yapacağız dedi. inş hepimiz hayırlı haberler veririz buradan.:KK15:
Cnm devlette mi yaptirdin

Acaba yumurtalarınız kaç mm olmuştu benim 15.5 mm 2 yumurtam varmış bu akşam çatlatma iğnesi olacağım çok küçük die düşünüyorum ama doktor normal dedi

Acaba yumurtalarınız kaç mm olmuştu benim 15.5 mm 2 yumurtam varmış bu akşam çatlatma iğnesi olacağım çok küçük die düşünüyorum ama doktor normal dedi
Evet biraz küçük değil mi ya benim bildiğim 16 üstü olmalıymış ama bilemedim

Evet biraz küçük değil mi ya benim bildiğim 16 üstü olmalıymış ama bilemedim
Rahim kalınlığım istenilen seviyeye gelmiş canım bundan kalın olursa tutmaz sesi doktor büyük ihtimal o yüzden küçükken çatlatıyor.. ama bu haldeyken çatlar mı bilmiyorum hayırlısı çok moralim hevesim kalmadı...

Rahim kalınlığım istenilen seviyeye gelmiş canım bundan kalın olursa tutmaz sesi doktor büyük ihtimal o yüzden küçükken çatlatıyor.. ama bu haldeyken çatlar mı bilmiyorum hayırlısı çok moralim hevesim kalmadı...
Yok cnm öyle düşünme rahim kalınlığında önemli hem çatlama iğnesinin etkisiyle de 1. 2 mm büyüyor yumurta ideal boyuta gelmiş olur

vallahi ben artık ne sayısını ne büyüklüğünü irdelememeye başladım. hatta sayısını bile sormadım ama doktor söyledi. benim 2. aşılamam çünkü ilk başlarda bayaa didikliyordum şimdi bıraktım artık. ama bence senin kafaya takmana gerek yok çünkü çatlatma iğnesi sadece çatlatmıyor büyülterek çatlamasını sağlıyor. 15 mm yeterlidir. zaten doktor en iyisini bilir canım :KK200: inş gönlüne göre olur herşey

Merhaba kızlar allah hayırlısıyla hepimize naisp etsin inşallah bu güzel duyguyu. Bende aşılama yapmayı düşünüyorum inşallah ama fiyatı ne yaptıranlar bilenler yardımcı olabilir mi lütfen

Merhaba kızlar allah hayırlısıyla hepimize naisp etsin inşallah bu güzel duyguyu. Bende aşılama yapmayı düşünüyorum inşallah ama fiyatı ne yaptıranlar bilenler yardımcı olabilir mi lütfen
Merhaba canım amin amin ben özelde yaptırıyorum ilaçlar devlet desteği ile aldım ilaçlar ve eşimin spermin yıkanmasıyla birlikte toplamda 2000 bulur gittiğin hastahaneye göre 3000 olabilir

Back