• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm pazartesi adetimin 3 günüydü 12 yumurta vardı o akşam başladım iğneye yani iğneden once çok yumurtan vardı.sen kacinci gunundesin
Anladım canım benim bugün iğnelerimin 10uncu günü bende korkuyorum iptal olmasından hakkımızda hayırlısı artık

Anladım canım benim bugün iğnelerimin 10uncu günü bende korkuyorum iptal olmasından hakkımızda hayırlısı artık
Amin cnm ama ins iptal olmaz ya .kocacığım diyo ki doktora neymiş ya çocuk bizim değilmi 4. 5 tane birden olsun bi daha uğraşmayız bu kadar diyo

Hadi hayırlısı cnm benimde kontrol günüm yarın haberleşelim. Ama benim sabah çok ağrım oldu korkuyorum çok yumurta gelişiyor diye
Benim eşimde öle dio valla :)) yarın muayene günüm burdan yazarım ne dediğini doktorun canım..[/QUOTE

Hadi hayırlısı cnm benimde kontrol günüm yarın haberleşelim. Ama benim sabah çok ağrım oldu korkuyorum çok yumurta gelişiyor diye
Benimde olmuştu canım sonradan kesildi ağrım..şimdi doktordan çıktım 2 tane yumurtanın boyutunu ölçtü yarım milim büyoyor günde dedi aynı doz 2 gün daha ol iğneni dedi , ultrasonda bi sürü gözüküyordu ama onlar geriden geliyor anladığım kadarıyla inşallah atağa kalkmazlar onlarda

Benimde olmuştu canım sonradan kesildi ağrım..şimdi doktordan çıktım 2 tane yumurtanın boyutunu ölçtü yarım milim büyoyor günde dedi aynı doz 2 gün daha ol iğneni dedi , ultrasonda bi sürü gözüküyordu ama onlar geriden geliyor anladığım kadarıyla inşallah atağa kalkmazlar onlarda
Ay ins cnm ya hayırlı olsun bu arada iki iyidir. Affedersin sabah tuvalete gidecektim bi ağrı başladı anlatamam koridora çöktüm kaldım hemde iğneleri yaptığım taraf ağrıyınca çok korktum ama geçti şimdi

Cnm
Ignenin kacinci günündesin ben bu günde yaparsam 4. Olacak

Ay ins cnm ya hayırlı olsun bu arada iki iyidir. Affedersin sabah tuvalete gidecektim bi ağrı başladı anlatamam koridora çöktüm kaldım hemde iğneleri yaptığım taraf ağrıyınca çok korktum ama geçti şimdi
Benimde ilk haftalarda adet ağrısı gibi ağrılarım olmuştu canım bence çok normal

Back