- 29 Ocak 2019
- 89
- 113
- 8
- 34
Yutuyorum kuzumCnm hap olarak mi yutuyorsun yoksa digerseklde mi ay utandım soramadm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yutuyorum kuzumCnm hap olarak mi yutuyorsun yoksa digerseklde mi ay utandım soramadm
Hadi hayırlısı cnm bekliyoruz güzel haberleriYutuyorum kuzum
İnşallah kuzum inşallah bir tuhaflık var üstümde çok heveslenmemeye çalışıyorum o zamanda modum düşüyor olumsuz düşüncelere kapılıyorum Allah yardımcımız olsunHadi hayırlısı cnm bekliyoruz güzel haberleri
Ah ahhhhh o hangimizde yok ki olumlu düşünüyoruz sonra ya olmazsa diye korkup üzülüyoruz olumsuz düşünsek o hiç olmuyor zaten ama en iyi olumlu düşünmek en kötü gelecek ay olur sonra olur ama olurİnşallah kuzum inşallah bir tuhaflık var üstümde çok heveslenmemeye çalışıyorum o zamanda modum düşüyor olumsuz düşüncelere kapılıyorum Allah yardımcımız olsun
İnsallah canım amin Meryem suresi okuyorum sizlere de tavsiye ederim insan huzur buluyorAh ahhhhh o hangimizde yok ki olumlu düşünüyoruz sonra ya olmazsa diye korkup üzülüyoruz olumsuz düşünsek o hiç olmuyor zaten ama en iyi olumlu düşünmek en kötü gelecek ay olur sonra olur ama olur
Yeri göğü tutan dua cnmİnsallah canım amin Meryem suresi okuyorum sizlere de tavsiye ederim insan huzur buluyor
Ay hap iyimiş bana jel verdi hergün bi taneYok canım progestan verdi
canım naptın ne dedi doktorunHadi hayırlısı cnm benimde kontrol günüm yarın haberleşelim. Ama benim sabah çok ağrım oldu korkuyorum çok yumurta gelişiyor diye
Cnm iki tane 15 mm yumurtam var diğerleri daha küçük iğneye devam et pazartesi tekrar gel dedi ama bu gunki iğneyi yanlış yaptım galiba bayılmışım daha yeni kendime geldimcanım naptın ne dedi doktorun
İnşallh kavuşursun bebişe bende pzte başlıycam nasipse ne kadar sürdü aşılama işlemiMerhaba...pazartesi aşılama yaptırdım bende beklemedeyim -.- hiç ağrım sancim olmadı tutmadı mi acaba.17mm tek yumurta ile çatlatma ignesinden 40saat sonra yapıldı.kanama,kaşık ağrısı vs. Olmadı.suan jel kullaniyorum.
çok güzel canım maşallah diyim nazar değmesin :)ben hastaneye gidiyorum iğne için canım eşimde bende yapamadık korkudan ..geçmiş olsun sana ..benimkiler çok yavaş ilerlio yaa ben böle nazlı çocuk görmedim çok bekletio beni :))Cnm iki tane 15 mm yumurtam var diğerleri daha küçük iğneye devam et pazartesi tekrar gel dedi ama bu gunki iğneyi yanlış yaptım galiba bayılmışım daha yeni kendime geldim
spermler içerde 2-3 gün yaşayabildiği için sorun olacağını sanmıyorum canım tutmazsa sebebi bu olmaz bence ama inşallah tutar hayırlısıylaKizlar bende ocakta oldum ama tutmadi galiba bana asilama igneden 24 saat sonra yapildi anlamadim gitti gercekten
1,5 hafta iğne kullandım.asilama 10dk kadar sürdüİnşallh kavuşursun bebişe bende pzte başlıycam nasipse ne kadar sürdü aşılama işlemi
Aynı gün olmusuz.Bende ağrın yok diye olmadığını düşünüyorum.agrimiz olsa bir dert olmasa bir dertYeni
Merhabalar ben 4 şubatta aşılama oldum şuan adetime 8 gün var ama her ay yaşadığım adet belirtilerini yine yaşamaya başladım oyüzden keyfim kaçtı ümidim kalmadı yine aşılama sonrası adet olacağını sanıp hamime kalan oldu mu acaba
Allah razı olsun cnm yok ben iğneyi kendim yapıyorum sorun yoktu ama dün biraz acelem vardı o yüzden oldu galiba ama şimdi iyiyim çok şükür. Bu arada senin yumurtalar kac minimdi canm aynı günlerde olacak galiba aşılamamız çok heyecanlıçok güzel canım maşallah diyim nazar değmesin :)ben hastaneye gidiyorum iğne için canım eşimde bende yapamadık korkudan ..geçmiş olsun sana ..benimkiler çok yavaş ilerlio yaa ben böle nazlı çocuk görmedim çok bekletio beni :))