Kız burası almanya mi akıllı sen dua et türkiye yetiştirmeye başladılar hani bu tropik bi meyve ya normalNe biliyim bizim burda hep var daha bugün aldım hatta.
Yazdklarınzı okudum da bende çatlatmanın etkisi geçti mi diye test yaptım amaç zaten geçtiğini görmekti ama negatifi görünce içim sıkıldı ağladım bütün gün tutmadı diye doğdu içimeKız cinsine göre ekim de toplanmaya başlıyor şubat sonu mart başı bitiyor ben has istemistim o daha lezzetli ama bulamadım avm ye gitsem bulurum ama evden çıkmak istemiyorum
Senin kac gun oldu cnm asilama yapilaliYazdklarınzı okudum da bende çatlatmanın etkisi geçti mi diye test yaptım amaç zaten geçtiğini görmekti ama negatifi görünce içim sıkıldı ağladım bütün gün tutmadı diye doğdu içime
Kız bende ilk ebru şallının diyet programında gördüydümKız burası almanya mi akıllı sen dua et türkiye yetiştirmeye başladılar hani bu tropik bi meyve ya normal
8. Günüm bugün elimde yok kurdum kurdum ağladım iyice sıyrdım sadece bu konuları konuşmak geliyor içimden ama konuyu kime açsam takma bekle diyor elde değilkiSenin kac gun oldu cnm asilama yapilali
Bak yaaa bi test maduru daha. Canım son güne kadar hiç birşey belli olmaz boş yere moralinizi bozmayınYazdklarınzı okudum da bende çatlatmanın etkisi geçti mi diye test yaptım amaç zaten geçtiğini görmekti ama negatifi görünce içim sıkıldı ağladım bütün gün tutmadı diye doğdu içime
Allah seni ne yapmaya emiKız bende ilk ebru şallının diyet programında gördüydümbende tadını pek sevmem ama yoğurda karıştırıp az tuz pul biberle iyi oluyor.
Ay bide onu deneyim valla ekşi olsun acı olsun da ne olursa olsun ayyy acıktım yawwwAllah seni ne yapmaya emiben çok seviyorum ama öyle değil once doğuruyorum kabuğuyla sonra bolca tuz ve limon ohh mis
8. Günüm bugün elimde yok kurdum kurdum ağladım iyice sıyrdım sadece bu konuları konuşmak geliyor içimden ama konuyu kime açsam takma bekle diyor elde değilkisenin kaçıncı gündü
Manyak yaaa allah iyiliğini versinAy bide onu deneyim valla ekşi olsun acı olsun da ne olursa olsun ayyy acıktım yawww
Bak yaaaaaaaaAyyy tamda aynı şeyleri yaşıyoruz cnm benim de 9 günüm ama7 günden beri silik çıkıyor ve bu gun daha da silik çıktı bide utanmadan gidip kan verdim
Yok kız bana oyun oynuyorlar galiba daha çıkmadı sonucBak yaaaaaaaaçıkmadı mı senin sonucun?
Öyle aslında ben çatlatma çıkıcakmı diye bakıcaktım negatifi görmek artık ters etki yapıyo bir baktım melankoliye bağlamışım Keşke düşünmemek içinde bir ilaç verselerBak yaaa bi test maduru daha. Canım son güne kadar hiç birşey belli olmaz boş yere moralinizi bozmayın
Cümleten âmin o zamnHahahahhahaaahah versin kız
Hepimizin kini versin ama
İğnenin etkisi geçmişse artış olursa hemen olmayabilirmiş adeti geçince bile siliği anca görenler var.Öyle aslında ben çatlatma çıkıcakmı diye bakıcaktım negatifi görmek artık ters etki yapıyo bir baktım melankoliye bağlamışım Keşke düşünmemek içinde bir ilaç verseler
Baktım şimdi kuzu daha cikmamisİğnenin etkisi geçmişse artış olursa hemen olmayabilirmiş adeti geçince bile siliği anca görenler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?