Ben ne çabuk atmışım iğnenin etkisini yalandan da olsa bir pozitife ihtiyacım varmış onu anladım inşallah kan sonucunda pozitif çıkar da iyi ki vermişim dersinAyyy tamda aynı şeyleri yaşıyoruz cnm benim de 9 günüm ama7 günden beri silik çıkıyor ve bu gun daha da silik çıktı bide utanmadan gidip kan verdim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim
- Konu Sahibi Snrs
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?O zamana kadar aklı selim kalabilir miyim emin değilimİğnenin etkisi geçmişse artış olursa hemen olmayabilirmiş adeti geçince bile siliği anca görenler var.
Kız ben şuan keşke negatif çıksa diyorum çünkü kesin pozitif cikacakBen ne çabuk atmışım iğnenin etkisini yalandan da olsa bir pozitife ihtiyacım varmış onu anladım inşallah kan sonucunda pozitif çıkar da iyi ki vermişim dersin
Sabah 11 buçuk da verdim cnmSaat kaçta vermiştin ki bu kadar saat oldu.
Yok kuzum bak resim attım hcg gittikçe siliklesiyorBence 9.günse senin çatlatmanın 11. Günü oluyo iğnenin etkisi olmayabilir çıkan şey
Beklemek zor canım ama yapcak bişeyde yok. Herzaman geçen saatler günler 2 haftada geçmez.O zamana kadar aklı selim kalabilir miyim emin değilim
Anladım canım beklemek çooook zormuş ablamla görüntülü konuştuk halimi görünce kızdı keşke aşılama yapmasaydın diye yalnız olunca insan çok kuruyoYok kuzum bak resim attım hcg gittikçe siliklesiyor
Amin ins cnm k.byin benim acayip başım ağrıyor düzelince döneceğim test sonucunu da saat kaç olursa olsun atarim
Umutlandırmak istemem ama bende çıkmadı mesela silik değil hayalet bile çıkmadı
Gerçekten öyle cnm kimse destek olmak icin konusmuyorAnladım canım beklemek çooook zormuş ablamla görüntülü konuştuk halimi görünce kızdı keşke aşılama yapmasaydın diye yalnız olunca insan çok kuruyo
Yok kuzum herkezin bünyesi arklı senin gibi olup daha sonra pozitif olan cokUmutlandırmak istemem ama bende çıkmadı mesela silik değil hayalet bile çıkmadı
Tamam canım bende sofrayı kuracağım zaten. Dikkat et kendine yemekten sonra girer bakarım sonucunaAmin ins cnm k.byin benim acayip başım ağrıyor düzelince döneceğim test sonucunu da saat kaç olursa olsun atarim
- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
buradayim kuzum agrilarim var birazKızlar nerdesiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor.
- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
canim inanirmisin patliyorum meraktan ama hic yapmadim yarin eczaneden test alicam 3 5taneÖyle diyolar cnm ama testlere baktıkça kafayı yicem birinde siliklesiyor birinde koyulaşıyor benle dalga mi geçiyor bedenim acaba
Al kuzu dursun evdecanim inanirmisin patliyorum meraktan ama hic yapmadim yarin eczaneden test alicam 3 5tane
- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
aklima geldi eczane kapanmisti yarun alim bariAl kuzu dursun evde