Hayırlısı olsun canım.Hayır canım hastanedeyim bekliyorum spermin yıkanıp gelmesini
Ay ne bilim kuzum ama olmazsa yerle bir olacak ondan adım kadar eminimİçine mi doğdu yoksam ? Ay olursa bebekli tişörtü sen al hediye et ona.
Dur kuzum bi makale vardı bulabilirsem atacamÖyle mi canım bilmiyordum 35 saat yazıyordu genelde aşılama yapan doktorların sitesinde, ondan baya stres oldum burda çalışan kızları da gerdim sanırım baya geç kalıyoruz diye onlar da bişey olmaz diyo ama boşa gitcek diye de ödüm kopuyo inşallah 38-41 dir amin
Olabilir cnmOvitrelle iğnenin çatlaması 24 36 saat yaziyo. Yumurtada 24 saat yaşıyor ya sanırım onu düşündüler. Bide cumartesi gününe denk geldi.
Amin cnm aminÖlücem heyecan ve stresten kısmet artık elimden gelen bişey yok kızlar ne zaman hazır olursa o zaman alırlar içeriye.. allah hepimizi bu sınavdan hayırlısıyla geçirsin tez zamanda
Stres yapma canım beklemek zor ama inşallah sonucu iyi olur öyle düşünÖlücem heyecan ve stresten kısmet artık elimden gelen bişey yok kızlar ne zaman hazır olursa o zaman alırlar içeriye.. allah hepimizi bu sınavdan hayırlısıyla geçirsin tez zamanda
Aynen cnm burasıyla orası bir degilBen anlamadım valla iğneden kaç saat sonra olacak.
Ben dr. A sorduğumda maximum 36 saat içinde ded bana. Hepsi bi değişik diyor. Gerçi Türkiye ile burdaki biraz farklı
Yok kız kocise yakalandim bi kargo sipariş vardı sabahtan beri gitti gidecek bi türlü evden gitmedi kargo o evdeyken geldi hemde evin önünde oturuyoruz adam bide beni arıyor evi bulamadık diye çıldırdım tabi bide korktumKız senin neyin var durgun gibisin. Kafaya takmıyorsun demi canım?
Yok kız kocise yakalandim bi kargo sipariş vardı sabahtan beri gitti gidecek bi türlü evden gitmedi kargo o evdeyken geldi hemde evin önünde oturuyoruz adam bide beni arıyor evi bulamadık diye çıldırdım tabi bide korktumo telâşlarda size yazmaya calisiyordum
te Allam yaaa alemsin heee
Keşke süpriz olaydı kizzzz gizli gizli ovulasyon testiyle gebelik testi sipariş etmistimSürprizin mi vardı
Bak şimdi resim atiyorumBak yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?