Evet cnm normal herkezde olabiliyormuş sıkma canını bi kac güne gecerNormalse sıkıntı yok canım ben bir sorunmu var diye endişelendim yoksa ağrı sızı umurumda değil. Sağ ol cevabın için
saol bitanem hisgeldin nasilsinKızlaaarrrrrr
Ben geldimmmmm. Nasılsınız haftasonunuz nasıl geçiyor
allah allah canim sıkma canini insallah bu sıkıcıgunler gecicezz ferah gunler gelicekNe bilim cnm ya bi bunalım halim vardı kendimi kötü hissettim
Saol cnm sizde olmasanız patlardım herhaldeallah allah canim sıkma canini insallah bu sıkıcıgunler gecicezz ferah gunler gelicek
Hb. Canım iyiyim valla pazar tembelliği yaptım birazsaol bitanem hisgeldin nasilsin
EvetOooo baya yakiniz kiz bi minibüskadar yakinnnn peki sen asilamani nerde yaptirdin
Canimsinn bitanemSaol cnm sizde olmasanız patlardım herhalde
Iyi yaptin canim valla bende napim oturuyorum patladim evdeHb. Canım iyiyim valla pazar tembelliği yaptım birazsen nasılsın?
Hmm o nerede canim bilmiyorum orayi ben kannuni hastanesine gidiyorumEvetaynen çok yakınmış Bezmialem de infertilite bölümüne gidiyorum ben
Vatan da vakıf guraba diğer adıHmm o nerede canim bilmiyorum orayi ben kannuni hastanesine gidiyorum
Anladim canim Var canim oraya gidiyorumVatan da vakıf guraba diğer adı
Kanuni de infertilite diye bölüm var mı sen direk kadın Doğuma mı gidiyorsun
Hayırlısı olsun canım rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahAnladim canim Var canim oraya gidiyorum
insaallah canim benimHayırlısı olsun canım rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Nasıl yani cnm yine mi ilaç veremediMerhaba kızlar nasılsınız
Bugün dr u aradım yeni randevu verdi. Bakalım hayırlısı olsun. Haftaya yum. Takibine başlayacağız.
Sizlerde ne var ne yok?
valla canim bende hâlâ agilar mevcut 2gun once ve dün birliktelik oldu cok agriliydi sanki yumurtam oylece duruyomus gibi ayyy kagayi yedim 2gundurMerhaba kızlar nasılsınız
Bugün dr u aradım yeni randevu verdi. Bakalım hayırlısı olsun. Haftaya yum. Takibine başlayacağız.
Sizlerde ne var ne yok?
İnşallahhhhhhhhh tutmuştur kuzum. Nasıl mutlu iyi gelecek bizlerede.valla canim bende hâlâ agilar mevcut 2gun once ve dün birliktelik oldu cok agriliydi sanki yumurtam oylece duruyomus gibi ayyy kagayi yedim 2gundur
Bende kendimi kontrol edip duruyorum ama benim hiç ağrım kalmadivalla canim bende hâlâ agilar mevcut 2gun once ve dün birliktelik oldu cok agriliydi sanki yumurtam oylece duruyomus gibi ayyy kagayi yedim 2gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?