- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
Napim canim oturuyorum sıkıldım bugun evde bende eltime indim kizi gelmisti birde arkadaslari ve gorumcem geldi bizde cay hamur kizartmasi kısır yaprak dolmasi makarna salatasi falan yaptk yedik gunu geçirdimKuzummööö burdayım şimdi işim bitti yemek bulaşık çay demledim falan. Sen napıyorsun nasılsun
Oyyy afiyet olsun canım ya. Bende çilekli cheesecake yaptım. Şimdi çay demledim işteNapim canim oturuyorum sıkıldım bugun evde bende eltime indim kizi gelmisti birde arkadaslari ve gorumcem geldi bizde cay hamur kizartmasi kısır yaprak dolmasi makarna salatasi falan yaptk yedik gunu geçirdim
Afiyet bal seker olsun bitanemOyyy afiyet olsun canım ya. Bende çilekli cheesecake yaptım. Şimdi çay demledim işte
1 bucukuncu diyelimÇok sağ ol canın hepimizin ki hayırlı uğurlu olsun hepimiz olumlu sonuç alalım inşallahilk denemeni sizinde
Valla kuzum biraz canım sıkkındı bide eve misafir geldi bakmaya fırsatım olmadi akşamda erkenden uyudumHosgrldin bitanem nereledeydin
Kuzum emin değilim boşa konuşuyor olmayayım ama orda türkiye gibi değil 7 asilama hakkı veriyorlar diye biliyorumBugün sadece kendime vakit ayırdım dolaştım havada 19 dereceydi.
Dr la konuştum pazartesi tekrar arayacağım. Yeni tedaviye başlanacak. Aslında bana tüplere bakılmamıştı hiç acaba tıkanıklık varmı diye sordum 3. Aşılamadan sonra bakılacak dedi.
Ya ne saçma ya varsa? Ben boşa bekliyorsam?
Hayirdir canim nolduValla kuzum biraz canım sıkkındı bide eve misafir geldi bakmaya fırsatım olmadi akşamda erkenden uyudum
Yok kız öyle hesaplarsak ortalık karışır 3 defa catlatma iğnesi oldum ama geçen ay aşılamam iptal oldu fazla yumurta olduğu icinBirinde sadece aşılama olmadan çatlatmamı vuruldun
Ne bilim cnm ya bi bunalım halim vardı kendimi kötü hissettimHayirdir canim noldu
Öyle canım maalesef. Kulağı tersten gösteriyorlar. Halbu ki varsa baştan bak sonra aşılamaya geç. Dimi amaKuzum emin değilim boşa konuşuyor olmayayım ama orda türkiye gibi değil 7 asilama hakkı veriyorlar diye biliyorum
Ama hayatım halısında ya hiçbirşeyin yoksa diye sana ekstra sorun olmasın diye öyle yapıyorlar ve bence çok güzel birşey sonuçta burdaki gibi kısıtlı değil asilama hakkinÖyle canım maalesef. Kulağı tersten gösteriyorlar. Halbu ki varsa baştan bak sonra aşılamaya geç. Dimi ama
Ne bilim cnm ya bi garip hissediyorumKısssss noldu ne bunalımı bakimmmmm
Cnm benim bugün 5 günüm anca geçti ağrılar hemde cook agriyorduHanımlar benim belim biraz fazla ağrıyo bu normal mi bacağıma vuruyo ağrısı geçer diye bekledim ama geçmiyor bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?