Yok cnm öyle yapma biliyorum masraf ama git dr aİnşallahhhhhhhhh tutmuştur kuzum. Nasıl mutlu iyi gelecek bizlerede.
Bende burda yumurta kontrolüne başlayacağım 8 nisandan itibaren
Her kontrole çağırması ayrı masraf. Acaba diyorumki tam çatlama gününe kadar ovu testi ile mi baksam.
İyice çizgiler eşit olunca dr. kontrol eder?
Yok cnm ya ne ağrı ne sizi hiç birşey kalmadı neden ya şimdide buna üzülüyorumCanım nasılsın napıyosun? Var mı ağrın sizin?
insaallah canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insaallahİnşallahhhhhhhhh tutmuştur kuzum. Nasıl mutlu iyi gelecek bizlerede.
Bende burda yumurta kontrolüne başlayacağım 8 nisandan itibaren
Her kontrole çağırması ayrı masraf. Acaba diyorumki tam çatlama gününe kadar ovu testi ile mi baksam.
İyice çizgiler eşit olunca dr. kontrol eder?
nasıl kontrol ediyon kizBende kendimi kontrol edip duruyorum ama benim hiç ağrım kalmadi
niye kiz agri neyin belirtisi ki uzuluyon kiz anlamadim kafami karistirdinYok cnm ya ne ağrı ne sizi hiç birşey kalmadı neden ya şimdide buna üzülüyorum
Yok kız kendimi dinliyorum demek istedim ne bi ağrı ne bi kasik batması ne bilim iste ne göğüste bi hassasiyet hiç birşey yok anacim ben çıldırıyor muyum neeee imdattttttt bana yardım edinnnn help menasıl kontrol ediyon kiz
canim valla dedigin hepsi var bende gogus hassasiyeti 2gundur var kasik batmasi ve bel agrili yarim saat once bi an bas donmesi yasadim hemen uzandimYok kız kendimi dinliyorum demek istedim ne bi ağrı ne bi kasik batması ne bilim iste ne göğüste bi hassasiyet hiç birşey yok anacim ben çıldırıyor muyum neeee imdattttttt bana yardım edinnnn help me
Şuanda boş yere kendini üzüp durun. Stres yapiyosun moralini dibe çekiyorsun yapma.Yok kız kendimi dinliyorum demek istedim ne bi ağrı ne bi kasik batması ne bilim iste ne göğüste bi hassasiyet hiç birşey yok anacim ben çıldırıyor muyum neeee imdattttttt bana yardım edinnnn help me
Sizin aranız 1 gün dü dimi canım Nur ilecanim valla dedigin hepsi var bende gogus hassasiyeti 2gundur var kasik batmasi ve bel agrili yarim saat once bi an bas donmesi yasadim hemen uzandim
vet canimSizin aranız 1 gün dü dimi canım Nur ile
O çarşamba s en perşembe yaptırmıştın
inanirmisi herseyi oluruna biraktim ben ama sanki agrilar stres yap der gibiSizin aranız 1 gün dü dimi canım Nur ile
Aynen oluruna bırak bak ben stres yaptım,erken test yaptım vs. Ama bu defa test bile yapmam artık.inanirmisi herseyi oluruna biraktim ben ama sanki agrilar stres yap der gibi
aynn canim gunumu beklicem insaallahAynen oluruna bırak bak ben stres yaptım,erken test yaptım vs. Ama bu defa test bile yapmam artık.
Bende hiç biri yok turp gibiyim maşaallahcanim valla dedigin hepsi var bende gogus hassasiyeti 2gundur var kasik batmasi ve bel agrili yarim saat once bi an bas donmesi yasadim hemen uzandim
Biliyorum ama ne bileyim bi belirti birşey olsun istiyorumŞuanda boş yere kendini üzüp durun. Stres yapiyosun moralini dibe çekiyorsun yapma.
Evet cnmSizin aranız 1 gün dü dimi canım Nur ile
14 gün sonra dedi cnm ayın 10 da
Kız niye stres yapıyorsun özellikle kasik ağrısı olanların bebisi tutunuyomusinanirmisi herseyi oluruna biraktim ben ama sanki agrilar stres yap der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?