• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzummööö burdayım şimdi işim bitti yemek bulaşık çay demledim falan. Sen napıyorsun nasılsun👍👍👍👍
Napim canim oturuyorum sıkıldım bugun evde bende eltime indim kizi gelmisti birde arkadaslari ve gorumcem geldi bizde cay hamur kizartmasi kısır yaprak dolmasi makarna salatasi falan yaptk yedik gunu geçirdim

Napim canim oturuyorum sıkıldım bugun evde bende eltime indim kizi gelmisti birde arkadaslari ve gorumcem geldi bizde cay hamur kizartmasi kısır yaprak dolmasi makarna salatasi falan yaptk yedik gunu geçirdim
Oyyy afiyet olsun canım ya. Bende çilekli cheesecake yaptım. Şimdi çay demledim işte

Bugün sadece kendime vakit ayırdım dolaştım havada 19 dereceydi.😊😊😊😊
Dr la konuştum pazartesi tekrar arayacağım. Yeni tedaviye başlanacak. Aslında bana tüplere bakılmamıştı hiç acaba tıkanıklık varmı diye sordum 3. Aşılamadan sonra bakılacak dedi.
Ya ne saçma ya varsa? Ben boşa bekliyorsam?
Kuzum emin değilim boşa konuşuyor olmayayım ama orda türkiye gibi değil 7 asilama hakkı veriyorlar diye biliyorum

Öyle canım maalesef. Kulağı tersten gösteriyorlar. Halbu ki varsa baştan bak sonra aşılamaya geç. Dimi ama 😳
Ama hayatım halısında ya hiçbirşeyin yoksa diye sana ekstra sorun olmasın diye öyle yapıyorlar ve bence çok güzel birşey sonuçta burdaki gibi kısıtlı değil asilama hakkin

Hanımlar benim belim biraz fazla ağrıyo bu normal mi bacağıma vuruyo ağrısı geçer diye bekledim ama geçmiyor bilgisi olan var mı

Back