• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende geçen Cuma aşılama olmuştum kızlar sancım batmam var göğüslerimde ağrıyor ama ilaç içiyorum esreofem o da etki etmiştir diye umutlanmak istemiyorum belirtileri merak ediyorum tutanlar ne yaşamış acaba

Bende geçen Cuma aşılama olmuştum kızlar sancım batmam var göğüslerimde ağrıyor ama ilaç içiyorum esreofem o da etki etmiştir diye umutlanmak istemiyorum belirtileri merak ediyorum tutanlar ne yaşamış acaba
Yani 4 gün önce yatırdıysan daha çok erken cnm ilaçtan olabilir

Iyiyim cnm sen nasılsın. Valla sorunda o ya çok iyiyim zaten
Nolsun işte iş güç koşturmaca. Kız iyi ol daha ne istiyon sende 👍👍👍 illa belirti ile olmak zorunda değil ki . Araştırırken hep okudum kaç tane belirtisi olmadan aşılamadı tutmuş oncainsan var. Yabancı sitelerden de okuyorum hep.

Nolsun işte iş güç koşturmaca. Kız iyi ol daha ne istiyon sende 👍👍👍 illa belirti ile olmak zorunda değil ki . Araştırırken hep okudum kaç tane belirtisi olmadan aşılamadı tutmuş oncainsan var. Yabancı sitelerden de okuyorum hep.
Öyle de cnm benim bütün hamilelik lerinde hep göğüslerim şişerdi ordan anlardım yani ama busefer hiç birşey yok .Valla bende kendimi örgüye verdim

selam kizlar ben bugun kan verdim progestana bakildi ama doktor 8inde gel dedi gebelige bakilcagi zaman 22.76 cikti progestanim sizce nasil degerim S Snrs canim sen ne zaman baktiricaksin

canim senin asilamadan sonra progestanin kac çıkmıştı

Ya cnm dr bana progestan baktır demedi acaba sağlık ocağında bakarlar mi ki
sanmiyorum canim saglik ocaginda bakilsaydi oraya gidun derlerdi ayyy insallah seninde guzel sonuclarin olur yaa bak simdi heyecanlandim

Back