- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
aaa bilmiyordum kiz stres degilim ama onlar ol diyoo sankiKız niye stres yapıyorsun özellikle kasik ağrısı olanların bebisi tutunuyomus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa bilmiyordum kiz stres degilim ama onlar ol diyoo sankiKız niye stres yapıyorsun özellikle kasik ağrısı olanların bebisi tutunuyomus
Yok kız üzülme böyle olanlar daha sansliaaa bilmiyordum kiz stres degilim ama onlar ol diyoo sanki
Yani 4 gün önce yatırdıysan daha çok erken cnm ilaçtan olabilirBende geçen Cuma aşılama olmuştum kızlar sancım batmam var göğüslerimde ağrıyor ama ilaç içiyorum esreofem o da etki etmiştir diye umutlanmak istemiyorum belirtileri merak ediyorum tutanlar ne yaşamış acaba
Iyiyim cnm sen nasılsın. Valla sorunda o ya çok iyiyim zaten
Nolsun işte iş güç koşturmaca. Kız iyi ol daha ne istiyon sende illa belirti ile olmak zorunda değil ki . Araştırırken hep okudum kaç tane belirtisi olmadan aşılamadı tutmuş oncainsan var. Yabancı sitelerden de okuyorum hep.Iyiyim cnm sen nasılsın. Valla sorunda o ya çok iyiyim zaten
Öyle de cnm benim bütün hamilelik lerinde hep göğüslerim şişerdi ordan anlardım yani ama busefer hiç birşey yok .Valla bende kendimi örgüye verdimNolsun işte iş güç koşturmaca. Kız iyi ol daha ne istiyon sende illa belirti ile olmak zorunda değil ki . Araştırırken hep okudum kaç tane belirtisi olmadan aşılamadı tutmuş oncainsan var. Yabancı sitelerden de okuyorum hep.
canim senin asilamadan sonra progestanin kac çıkmıştıNolsun işte iş güç koşturmaca. Kız iyi ol daha ne istiyon sende illa belirti ile olmak zorunda değil ki . Araştırırken hep okudum kaç tane belirtisi olmadan aşılamadı tutmuş oncainsan var. Yabancı sitelerden de okuyorum hep.
aaa ben sorun oldugunu dusunuyordum yaa kafayi yedim diyorum sorun var bende galibaAaa çok sevindim cnm progestan yüksek çıkmış gebelik oluşacak gibi
sanmiyorum canim saglik ocaginda bakilsaydi oraya gidun derlerdi ayyy insallah seninde guzel sonuclarin olur yaa bak simdi heyecanlandimYa cnm dr bana progestan baktır demedi acaba sağlık ocağında bakarlar mi ki
Yok cnm saçmalama kan değerim gebelik lehinde 10 üstü gebelik oluşacak demekaaa ben sorun oldugunu dusunuyordum yaa kafayi yedim diyorum sorun var bende galiba
Ay âmin ins dur başka bi dr randevu bakayım bendesanmiyorum canim saglik ocaginda bakilsaydi oraya gidun derlerdi ayyy insallah seninde guzel sonuclarin olur yaa bak simdi heyecanlandim
aayyyy insallah canim yaaaYok cnm saçmalama kan değerim gebelik lehinde 10 üstü gebelik oluşacak demek
Hayırlı olsun canm ins güzel haberlerini de veraayyyy insallah canim yaaa
tamam canim genelde baktiriyorlarmis progestana sana nasil bakilmadi anlamadimAy âmin ins dur başka bi dr randevu bakayım bende
Hayırlı olsun canm ins güzel haberlerini de ver