- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydiinnnnn herkeze musmutlu gününüz olsun insKizlaaaaaaarrr yemekler yendi hadi gelinnn
Anam bu hic merakli degil yaaaaa kizz zeynoooooo kalkkkkk tessst yappp M MiyavKediM MiyavKedi Kara_gozlum neredesiniz zeyno TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST ne oldu
Kız biz merakımızdan iki orta çatladık ama kadına bak bize cevap vermiyoooooo
Bak onuda anlıyorum tamam saat farkı varda anacim saat 9.30 oldu
Vah saatleri ezberledin yurtdisinin dogrumu suan orda 9bicukmuBak onuda anlıyorum tamam saat farkı varda anacim saat 9.30 oldu
Evet cnm 9.27 suanVah saatleri ezberledin yurtdisinin dogrumu suan orda 9bicukmu
Allahım allahım kalkasana kız artık saatleri de öğrendik sayendeVah saatleri ezberledin yurtdisinin dogrumu suan orda 9bicukmu
Masaallah kizEvet cnm 9.27 suan
Vurucam ben bu kadını artık haaMasaallah kiz
Cnn sen ne yaptın nasıl oldun bu arada ağrım sizin varmiMasaallah kiz
Yaa canim bisey dicem doktor bana 29 30 31 iliski dedi ama dun yapamadık sana kac gun dediVurucam ben bu kadını artık haa
Kuzum banada iki Gün üst uste sonra yapmana gerek yok dedi ama biz de sadece 28 de oldu çünkü o jelden dolayı ben cookkk utandım bide kocacığım bebeğimiz olursa ona zarar veririz oyuzden sana dokunmak istemiyorum diyo arkasını dönüp uyuyoYaa canim bisey dicem doktor bana 29 30 31 iliski dedi ama dun yapamadık sana kac gun dedi
Yaa esim cok usuyordu simdi banyo yapmasi lazim ve böyle hasta olcakmis gibiydi bende dedim oglen yapariz ama ne bilim canim yapilmasi gerekiyo sonucta o kadar masraf o kadar ilgilendik insallah sonumuz guzel olurKuzum banada iki Gün üst uste sonra yapmana gerek yok dedi ama biz de sadece 28 de oldu çünkü o jelden dolayı ben cookkk utandım bide kocacığım bebeğimiz olursa ona zarar veririz oyuzden sana dokunmak istemiyorum diyo arkasını dönüp uyuyo
Ayniyim canim yaa simdi ilac kulllandim uzaniyorumCnn sen ne yaptın nasıl oldun bu arada ağrım sizin varmi