Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa esim cok usuyordu simdi banyo yapmasi lazim ve böyle hasta olcakmis gibiydi bende dedim oglen yapariz ama ne bilim canim yapilmasi gerekiyo sonucta o kadar masraf o kadar ilgilendik insallah sonumuz guzel olur
Valla cnm ben dr ilişki önerdi diyemedim çünkü kendini zorunlu hissederse spermleri etkiler diye sonuçta onuda mutlu edecek birşey olmuyor

Valla cnm ben dr ilişki önerdi diyemedim çünkü kendini zorunlu hissederse spermleri etkiler diye sonuçta onuda mutlu edecek birşey olmuyor
Ben soyledim canim cunku 3gun yasadigi icin sperm yapilnasi gerek dedim oda tamam dedi ama iste boyle oldu bende oglenleri degerlendirim diyorum

Neyse kızlar be kahvaltı hazırlayayım bugün baya da geç kalktım zaten kafaya takmaktan uyuyamadım. Sonra da biraz dışarı çıkıcam kafamı dağıtayım accük
Akşama görüşürüz hadi dikkat edin kendinize

Merhaba hanımlar bebek isteyenin halinden bebek isteyen anlar aşılamanın 3.günümdeyim resmen saat sayıyorum günler geçsin diye sonucu çooook merak ediyorum burada olmak bana iyi geliyo eşim kalkmama izin vermiyo o yüzden çok sıkılıyorum yat yat nereye kadar

Evet canim sıkıcı ama o kadar cabaya bu gerek degilmi

Hayırlı uğurlu olsun cnm öncelikle inş en kısa zamanda gelir meleğin aynı günlerde sonucu öğreneceğimiz 3 kişi oldun tebrikler

Bugün sadece kendime vakit ayırdım dolaştım havada 19 dereceydi.
Dr la konuştum pazartesi tekrar arayacağım. Yeni tedaviye başlanacak. Aslında bana tüplere bakılmamıştı hiç acaba tıkanıklık varmı diye sordum 3. Aşılamadan sonra bakılacak dedi.
Ya ne saçma ya varsa? Ben boşa bekliyorsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…