Valla cnm ben dr ilişki önerdi diyemedim çünkü kendini zorunlu hissederse spermleri etkiler diye sonuçta onuda mutlu edecek birşey olmuyorYaa esim cok usuyordu simdi banyo yapmasi lazim ve böyle hasta olcakmis gibiydi bende dedim oglen yapariz ama ne bilim canim yapilmasi gerekiyo sonucta o kadar masraf o kadar ilgilendik insallah sonumuz guzel olur
Benim coksukur bu gun ağrım yok ama dune kadar coktuAyniyim canim yaa simdi ilac kulllandim uzaniyorum
Ben soyledim canim cunku 3gun yasadigi icin sperm yapilnasi gerek dedim oda tamam dedi ama iste boyle oldu bende oglenleri degerlendirim diyorumValla cnm ben dr ilişki önerdi diyemedim çünkü kendini zorunlu hissederse spermleri etkiler diye sonuçta onuda mutlu edecek birşey olmuyor
Bende bugun burun tikanikligi falan var kendimede dikkat ediyorum ama heralde gebelik hormonu salgiladigi ivin olabilir diye dusunuyorumBenim coksukur bu gun ağrım yok ama dune kadar coktu
Hmm anladım cnm ben soyleyemedimBen soyledim canim cunku 3gun yasadigi icin sperm yapilnasi gerek dedim oda tamam dedi ama iste boyle oldu bende oglenleri degerlendirim diyorum
Evet canim sıkıcı ama o kadar cabaya bu gerek degilmiMerhaba hanımlar bebek isteyenin halinden bebek isteyen anlar aşılamanın 3.günümdeyim resmen saat sayıyorum günler geçsin diye sonucu çooook merak ediyorum burada olmak bana iyi geliyoeşim kalkmama izin vermiyo o yüzden çok sıkılıyorum yat yat nereye kadar
Öyle tabi başka yolunda yok beklicezEvet canim sıkıcı ama o kadar cabaya bu gerek degilmi
Burdayim
Merhaba hanımlar bebek isteyenin halinden bebek isteyen anlar aşılamanın 3.günümdeyim resmen saat sayıyorum günler geçsin diye sonucu çooook merak ediyorum burada olmak bana iyi geliyoeşim kalkmama izin vermiyo o yüzden çok sıkılıyorum yat yat nereye kadar
Çok sağ ol canın hepimizin ki hayırlı uğurlu olsun hepimiz olumlu sonuç alalım inşallahHayırlı uğurlu olsun cnm öncelikle inş en kısa zamanda gelir meleğin aynı günlerde sonucu öğreneceğimiz 3 kişi oldun tebrikler
Hosgrldin bitanem nereledeydinBurdayim
Insaallah canimHayırlı uğurlu olsun cnm öncelikle inş en kısa zamanda gelir meleğin aynı günlerde sonucu öğreneceğimiz 3 kişi oldun tebrikler
Onsaallah canim hakkimizda hayirlisi insaallahÇok sağ ol canın hepimizin ki hayırlı uğurlu olsun hepimiz olumlu sonuç alalım inşallahilk denemeni sizinde
Kuzummööö burdayım şimdi işim bitti yemek bulaşık çay demledim falan. Sen napıyorsun nasılsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?