Dur kız hiç siliklesmesin insPik günleri kızgın kumlar, silikleşen günler serin sular gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur kız hiç siliklesmesin insPik günleri kızgın kumlar, silikleşen günler serin sular gibi.
Ya çok fena çok hemde. Bugün dışarı çıktım baktım kadın eşin de bebesi diğeri karnında. Bide bi tanıdık bizim 50 yaşında hamile kaldı bi bilsen ne hissettiğimCokk muthiss yalan olduğunu bilsemde hoşuma gidiyor
Kizz once gülerdim sonra kesin ağlardım o durumdsYa çok fena çok hemde. Bugün dışarı çıktım baktım kadın eşin de bebesi diğeri karnında. Bide bi tanıdık bizim 50 yaşında hamile kaldı bi bilsen ne hissettiğim
Güleyim mi ağlayayım mi Allahım sen karar ver benim yerime dedim
Gidermiyim hiç kız kesesiydi yolc sac idi ne bilim koluydu kafasıydı herseyini sizle paylaşacağım ama sizdeeeİnşallah kuzum inşallah. Bak bana bakın gebe kalan çekip gidiyo gitmeyin buralardan vallahi arkanızdan ağlarım
Güzel olmaz mı kız kadin kalan son eniyi kromozomları çocuğa geçirmiştir normal yaniKesin tüp bebek olmuştur diycem demediler ama
Bide güzel bebe ay bi görsen Nur nasıl minnak
Gerçekler bunlar bebişim hep en son doğan çocuk hem güzel olur hem zeki olurHahajajahah ay Allah iyiliğini sağlığını bide bebişini versin emi kız
Zeyno bak bunu çok ciddi söylüyorum şaka yapmıyorum bi doğurmaya başlayayım fabrika bi çalışsın 15 20 bebise kadar yolu varValla öyle sanırım ben 50 de cesaret edemezdim açıkçası ne biliyim
kız nettin maşallah ben bir olsun diyımbaşka bişi demiyomZeyno bak bunu çok ciddi söylüyorum şaka yapmıyorum bi doğurmaya başlayayım fabrika bi çalışsın 15 20 bebise kadar yolu var
Kız allah rahmet eylesin ben kayinvalidemin gelini olmaya hevesliyim kadin11 tane doğurmuşkız nettin maşallah ben bir olsun diyımbaşka bişi demiyom
Amin ins allah nurlar icinde yatmayı nasip etsin hiç görmedim ama ins çekerimAbovvvvvv kız gelin kaynanatoprağına çeker derler
Hadi git ye yemeğini afiyet bal olsunKız biz yemeğe oturcaz sofra bekliyiiiiiii
İnşallah kuzum inşallah. Bak bana bakın gebe kalan çekip gidiyo gitmeyin buralardan vallahi arkanızdan ağlarım