Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada iğneden tam 24 saat sonra yaptılar. Aklıma hep o takılıyor. Ama iğnenin dozajı ona göre ayarlamıyormuş sanırım
Hmm orasını bilmiyorum valla cnm ne yalan söyleyeyim 36 saat sonra yapıldı benim asilama ama ben daha önce ovitrelle kullandım 15 güne kadar geçmemiş etkisi bu sefer dozu coookkk yüksek başka bi iğne verdi dr

Hmm orasını bilmiyorum valla cnm ne yalan söyleyeyim 36 saat sonra yapıldı benim asilama ama ben daha önce ovitrelle kullandım 15 güne kadar geçmemiş etkisi bu sefer dozu coookkk yüksek başka bi iğne verdi dr
Ozaman sen bekle bak bana erken yaptım vücut dengesini şaşırdı. Bekleyemedik sabur yok napcan canım

Bak şimdi benim geçen aydan fazladan ovulasyon testi vardı ve tedavi başladığı andan itibaren hergün yapıyorum hani hcg 'yi algılıyor ya ne zaman etkisi geçecek diye kontrol etmek için
Kız Allah seni netmesin ama ovu testi her daim vücutta ki lh 'yi altılıyı illaki en sonunda silik kalacak.
Peki 3 günde var mı gelişme? İndi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…