Banada iğneden tam 24 saat sonra yaptılar. Aklıma hep o takılıyor. Ama iğnenin dozajı ona göre ayarlamıyormuş sanırımAma varya dün okadar sandım vardı ki dedim kesin bugün çatladı yumurtam erken asilama yaptılar gibi geldi
Hmm orasını bilmiyorum valla cnm ne yalan söyleyeyim 36 saat sonra yapıldı benim asilama ama ben daha önce ovitrelle kullandım 15 güne kadar geçmemiş etkisi bu sefer dozu coookkk yüksek başka bi iğne verdi drBanada iğneden tam 24 saat sonra yaptılar. Aklıma hep o takılıyor. Ama iğnenin dozajı ona göre ayarlamıyormuş sanırım
Ozaman sen bekle bak bana erken yaptım vücut dengesini şaşırdı. Bekleyemedik sabur yok napcan canımHmm orasını bilmiyorum valla cnm ne yalan söyleyeyim 36 saat sonra yapıldı benim asilama ama ben daha önce ovitrelle kullandım 15 güne kadar geçmemiş etkisi bu sefer dozu coookkk yüksek başka bi iğne verdi dr
Valla cnm şimdi söylesem ne yaptığımı hem gülersin hem kızarsın o yüzden soylemeyeyimOzaman sen bekle bak bana erken yaptım vücut dengesini şaşırdı. Bekleyemedik sabur yok napcan canım
Bak şimdi benim geçen aydan fazladan ovulasyon testi vardı ve tedavi başladığı andan itibaren hergün yapıyorum hani hcg 'yi algılıyor ya ne zaman etkisi geçecek diye kontrol etmek içinHayırrrrr söyle hemennnn
Kız Allah seni netmesinBak şimdi benim geçen aydan fazladan ovulasyon testi vardı ve tedavi başladığı andan itibaren hergün yapıyorum hani hcg 'yi algılıyor ya ne zaman etkisi geçecek diye kontrol etmek için
Resim atayım miKız Allah seni netmesinama ovu testi her daim vücutta ki lh 'yi altılıyı illaki en sonunda silik kalacak.
Peki 3 günde var mı gelişme? İndi mi?
7 ve 8 tam piklemişsin canım. Ama sanki sonuncuda azcık ama çok azcık silik mi sanki?Yanlız dün yapmayı unuttum
Eki Görüntüle 2252189
Aynen öyle cnm fark ettiysen iki tane 7 var biri sabah biri akşam igneyide 6 ci testi yaptıktan sonra gece 11 de yaptım test gittikçe siliklesiyor7 ve 8 tam piklemişsin canım. Ama sanki sonuncuda azcık ama çok azcık silik mi sanki?
Evt canım bakalım yarına nasıl olacak. Kaldı mi elinde başka test? Yoksa alacak mısın?Aynen öyle cnm fark ettiysen iki tane 7 var biri sabah biri akşam igneyide 6 ci testi yaptıktan sonra gece 11 de yaptım test gittikçe siliklesiyor
2 tane kaldı sanırım 4 tanede hcg var ama pazartesi tekrar sipariş verecegimEvt canım bakalım yarına nasıl olacak. Kaldı mi elinde başka test? Yoksa alacak mısın?
Itiraf et sende sevdin hergün testin nasil değiştiğini görmekEvt canım bakalım yarına nasıl olacak. Kaldı mi elinde başka test? Yoksa alacak mısın?
Cokk muthiss yalan olduğunu bilsemde hoşuma gidiyorBak şimdi o his anlatılmaz yaşanır nasıl bir zevktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?