Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım bırakma devamı gelecek olsa zaten gelirdi kesin testin sonucunu öğrene kadar birakma
Zaten bir bel bir karın ağrısı ile başladı akıntı eyvah dedim adetim geldi ağladım hatta .ama kan yoktu hep kahve akıntı
Ağrı kesici bile içecektim. 1 saat sonra tak ne ağrı ne akıntı hiç bişey kalmadı

Koyu kırmızı asla değil açık bebek pembesi gibi ve sulu. Adet kanı hiç değil canım. En son testi perşembe sabah idrarı ile yaptım. Adet günümde
Yani dün yaptın .ne bileyim cnm adet oldum diyince hiç adet kanı gibide değildi diyosun yerleşme kanamasını tarif ediyorsun

Hmm anladım cnm ama devamı gelmemiş iste gelse tmm da .olabilir böyle şeyler yaşayan çok insan var kanamadan 3 gün sonra öğrendik diye çok kişi duydum okudum
İnşallah bakalım. Sende nerdeyse 3 günü geride bırakacaksın çabuk geçti bizede sana nasıl geçti?

İnşallah bakalım. Sende nerdeyse 3 günü geride bırakacaksın çabuk geçti bizede sana nasıl geçti?
Vallahi aklımı okudun bende az once takvime baktım dedim ne çabuk 3 gün geçti iğne yapalı 5 gün olmuş vay be dedim ama sizin sayenizde yoksa eminim dakikaları sayardim

Vallahi aklımı okudun bende az once takvime baktım dedim ne çabuk 3 gün geçti iğne yapalı 5 gün olmuş vay be dedim ama sizin sayenizde yoksa eminim dakikaları sayardim
Diğerleri de inşllah su gibi geçer . Zaten iğneden say. 10 günde vücuttan atılıyor diyorlar.
Sen hemen yapacakmışım testi yoksa sonuna kadar bekleyecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…