Ay sen beni güldürdün ya Allahım da seni güldürsün insEccükte gülelim ama dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sen beni güldürdün ya Allahım da seni güldürsün insEccükte gülelim ama dimi
Ay âmin âmin sabah bana güzel haberi verirsen duam kabul olmuş olacakİnşallah Allahım duy şu Nur un sesüniiiiiii
Aynen canım bırakma devamı gelecek olsa zaten gelirdi kesin testin sonucunu öğrene kadar birakmaDr. Protestan bırak dediydi ama akıntı kesildi ben ne olur ne olmaz bu gece de koyayım
Zaten bir bel bir karın ağrısı ile başladı akıntı eyvah dedim adetim geldi ağladım hatta .ama kan yoktu hep kahve akıntıAynen canım bırakma devamı gelecek olsa zaten gelirdi kesin testin sonucunu öğrene kadar birakma
Koyu kırmızı mi yoksa kahve mıydı cnm.bide en son testi ne zaman yaptinZaten bir bel bir karın ağrısı ile başladı akıntı eyvah dedim adetim geldi ağladım hatta .
Ağrı kesici bile içecektim. 1 saat sonra tak ne ağrı ne akıntı hiç bişey kalmadı
Koyu kırmızı asla değil açık bebek pembesi gibi ve sulu. Adet kanı hiç değil canım. En son testi perşembe sabah idrarı ile yaptım. Adet günümdeKoyu kırmızı mi yoksa kahve mıydı cnm.bide en son testi ne zaman yaptin
Yani dün yaptın .ne bileyim cnm adet oldum diyince hiç adet kanı gibide değildi diyosun yerleşme kanamasını tarif ediyorsunKoyu kırmızı asla değil açık bebek pembesi gibi ve sulu. Adet kanı hiç değil canım. En son testi perşembe sabah idrarı ile yaptım. Adet günümde
Yok canm tam yerine yerlesene dek olabiliyormuş böyle 6 hafta kadar böyle olanlar varSalı günü de aynısı oldu iki keremi yerleşti nettibu bebe
Tövbeler olsun
Karın ağrısı ile bel ağrısı da işin içine girince dedim pembeyle başlıyo kırmızıya dönüşecek hani olur ya öyle.Yani dün yaptın .ne bileyim cnm adet oldum diyince hiç adet kanı gibide değildi diyosun yerleşme kanamasını tarif ediyorsun
Hmm anladım cnm ama devamı gelmemiş iste gelse tmm da .olabilir böyle şeyler yaşayan çok insan var kanamadan 3 gün sonra öğrendik diye çok kişi duydum okudumHadi yaaa nak şimdi insan nasıl ikilemde kalıyor.
İnşallah bakalım. Sende nerdeyse 3 günü geride bırakacaksın çabuk geçti bizede sana nasıl geçti?Hmm anladım cnm ama devamı gelmemiş iste gelse tmm da .olabilir böyle şeyler yaşayan çok insan var kanamadan 3 gün sonra öğrendik diye çok kişi duydum okudum
Vallahi aklımı okudun bende az once takvime baktım dedim ne çabuk 3 gün geçti iğne yapalı 5 gün olmuş vay be dedim ama sizin sayenizde yoksa eminim dakikaları sayardimİnşallah bakalım. Sende nerdeyse 3 günü geride bırakacaksın çabuk geçti bizede sana nasıl geçti?
Ama varya dün okadar sandım vardı ki dedim kesin bugün çatladı yumurtam erken asilama yaptılar gibi geldiİnşallah bakalım. Sende nerdeyse 3 günü geride bırakacaksın çabuk geçti bizede sana nasıl geçti?
Diğerleri de inşllah su gibi geçer . Zaten iğneden say. 10 günde vücuttan atılıyor diyorlar.Vallahi aklımı okudun bende az once takvime baktım dedim ne çabuk 3 gün geçti iğne yapalı 5 gün olmuş vay be dedim ama sizin sayenizde yoksa eminim dakikaları sayardim
Söyleyeceğim ama gülmek yok tmm miDiğerleri de inşllah su gibi geçer . Zaten iğneden say. 10 günde vücuttan atılıyor diyorlar.
Sen hemen yapacakmışım testi yoksa sonuna kadar bekleyecek misin?