Allah seni ne ekmegi kiz test alcakmissAbartma kız başka şey götür ekmeği ne yapcan
Dur kız ne yaşlısı karpuz kescedik dahaÇok pahalı gerçekten adama da fenalık geldi ayol
Ekmek dediği kızzztestttt
Ne bilim anacim ayrıca niye test alsın yarın bebisimizin haberini verirse yapıp yapıp duvara mi asacakAllah seni ne ekmegi kiz test alcakmiss
Koptum ben burda
Anacim senin hiç birseyden haberin yok ki 50 65 ortayaşartikYaş 35 yolun yarısı demişler
Hic te bi kerem artik 50 orta yas tamam mi kiz yurtdisinda yaslilik daha gec vakit oluyoo dur helee ooooo ben 24e girerkenn yaslandim diye diye durdumYaş 35 yolun yarısı demişler
Birazı çantana falan süs yap as ne bilim biraz yaratıcı ol ayakkabı tokası falan yap testlerdenBoynuma asacam şıngır şıngır doğuma kadar
Aynen katiliyorumHic te bi kerem artik 50 orta yas tamam mi kiz yurtdisinda yaslilik daha gec vakit oluyoo dur helee ooooo ben 24e girerkenn yaslandim diye diye durdum
Aaaaaaaa çok ayipp65 yaşımda bebeği napim teneşire bi os.*.uk borcum kalmış
Okuduydanız ... olarak değiştirdim65 yaşımda bebeği napim teneşire bi ... borcum kalmış
Neyse onada kim dikkat edecekZaten okuyun diye iki dakka yazdım senin alıntında kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?