Aynen valla ama birşey diyemicemAyyyy bana biseyler oliiii kiz hele kalk yappp varsa vardir 2dene alaydin anam ben boyle olacam bi tanemi alirim 2 3tane alirim hemen yaparum sonra sabah tejrar yapardimmm
Tanesi 3.45 € hahahahhahajaj teker teker gelinAyyyy bana biseyler oliiii kiz hele kalk yappp varsa vardir 2dene alaydin anam ben boyle olacam bi tanemi alirim 2 3tane alirim hemen yaparum sonra sabah tejrar yapardimmm
Bu bebe daha şimdiden böyleyse nazlı yani
Kız çok merak ettim ekmek kac €Tanesi 3.45 € hahahahhahajaj teker teker gelin
Öne kız tuvalet kuyruğunda miyiz oda eskide kaldı artık hepsi 1 liraBüyük mü küçük mü
Aboooo ben unuttum kiz yurtdisinda oldugunu vissss aboooo aneyyyTanesi 3.45 € hahahahhahajaj teker teker gelin
Aboooo ben unuttum kiz yurtdisinda oldugunu vissss aboooo aneyyyTanesi 3.45 € hahahahhahajaj teker teker gelin
Öne kız tuvalet kuyruğunda miyiz oda eskide kaldı artık hepsi 1 lira
He kız bugünkü test başka aldım 5.95€Aboooo ben unuttum kiz yurtdisinda oldugunu vissss aboooo aneyyy
Allah seni ne yapmaya testler pahalı olmayaydı bende derdim birini şimdi bide sabah yap diye ama malesef demiyorumBüyük çok çeşit bir sürü fiyat var guççük 35 ten başliiiii
1 2 3 € gidiyo Allah ne verdiyse
He kız bugünkü test başka aldım 5.95€
Onu anladım kuzum ne yaptın sende bütün almanlara soverdim zaten35 dediğim cent
Tmm tmm sabahı bekliyoruz isteKiymetlimissssss efendimissssssss vermemmmmm yapmammmmmmmm
Allah seni ne yapmaya testler pahalı olmayaydı bende derdim birini şimdi bide sabah yap diye ama malesef demiyorum
Vissss kiz sen cik gel turkiyeye anam ben burdabir ayda 10yalin aliyom anam oraya gelsem cocuk yetistir gibi testte para veririm vahhh vahhhh35 dediğim cent
Abartma kız başka şey götür ekmeği ne yapcanNapcan canı başa gelen çekilir. Tr ye gelince koliyle alıp dönecem
Çok pahalı gerçekten adama da fenalık geldi ayolVissss kiz sen cik gel turkiyeye anam ben burdabir ayda 10yalin aliyom anam oraya gelsem cocuk yetistir gibi testte para veririm vahhh vahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?