ŞAns eseri gördüm bende Orada oturuyorum neresindesin canımCanim daha rapordan bahsolmadi sen nerde oturuyosun canim ben istanbul k.cekmece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ŞAns eseri gördüm bende Orada oturuyorum neresindesin canımCanim daha rapordan bahsolmadi sen nerde oturuyosun canim ben istanbul k.cekmece
Hayırlı olsun canm simdidenBgun yine yumuşlara bakıldı kızlar pazaretesi aşılamam olcak cok heycanlıyım
Bekliyor olacağım cnm. Bu arada kac yumoş un varCOk teşekkür ederim ederim haberdar edicem durumlardan
Sanki 4 5 tane saydı gibi birtanesi 18 olmuş dedi hemşirede güzel gelişmiş dedi ama bizde eşim soerm sayısı sıkıntı inş tutar csnımBekliyor olacağım cnm. Bu arada kac yumoş un var
Aaa nasil oldu bu ya niye oldu ki .neyse hayırlısı buymuş demekki dr konuş cnm bence bu ay ilaçlı asilama iste doktorundan
Korkma cnm hayırlısı olsun zaten çok düşük olsaydı asilama yapmazlardı tup derlerdiSanki 4 5 tane saydı gibi birtanesi 18 olmuş dedi hemşirede güzel gelişmiş dedi ama bizde eşim soerm sayısı sıkıntı inş tutar csnım
Valla ben de bilmiyom nasıl oldu ilaçlı aşılama ne canımAaa nasil oldu bu ya niye oldu ki .neyse hayırlısı buymuş demekki dr konuş cnm bence bu ay ilaçlı asilama iste doktorundan
Canim ben sefakoy sogutlucesme de peki sen neresindeŞAns eseri gördüm bende Orada oturuyorum neresindesin canım
Kasik ve bel agrisi canim progestani sabah vajinadan koydum 1saat omce cikti sizdede oylemi oluyoKara_gozlum cnm ne yaptın nasılsın ağrın falan var mi
Kasik ve bel agrisi canim progestani sabah vajinadan koydum 1saat omce cikti sizdede oylemi oluyoKara_gozlum cnm ne yaptın nasılsın ağrın falan var mi
Kuzum yumurtanı kaliteli büyütmek icin ilaç iste yaniValla ben de bilmiyom nasıl oldu ilaçlı aşılama ne canım
Iyyy hemde nasıl geri geliyo tortu tortu iğrenç ama yapacak birşey yokKasik ve bel agrisi canim progestani sabah vajinadan koydum 1saat omce cikti sizdede oylemi oluyo
Bel ağrım yok ama kasiklarim karnım çok ağrıyor bazen bacaklarıma vuruyorKasik ve bel agrisi canim progestani sabah vajinadan koydum 1saat omce cikti sizdede oylemi oluyo
Iyyy hemde nasıl geri geliyo tortu tortu iğrenç ama yapacak birşey yok