- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
Vahh vahhhh dur vahim kiz biz gebe kalsak uuuuuu dun esime diyorim ben hamile kalsam nasil olurum allah bilor diyorum o da kiyamam diyoki olsunda ben ikinize de bakarimBel ağrım yok ama kasiklarim karnım çok ağrıyor bazen bacaklarıma vuruyor
Yazık kız benimkide öyle diyo hele bi olsun diyo herşey bende kurban olurum keyfini sürme isteğim gittikçe artıyoVahh vahhhh dur vahim kiz biz gebe kalsak uuuuuu dun esime diyorim ben hamile kalsam nasil olurum allah bilor diyorum o da kiyamam diyoki olsunda ben ikinize de bakarim
Evet oluyor cnm ama bu dogal birşey çıkmasa mazallah sonumuz ne olurduOluyoryani sebde de ilac cikmis oluyo etkisi gidiyo ozaman
Aaa canim kismet degilmis bu ay insallah bi dahaki aya olur canim yaaa uzulmek yokkk bomba gibi olucaz devam durmak yokkk tamam mı
Kızlar ben size şimdi diycem ki adetim yine başlamadı kesildi. Ne dersiniz? Kanama yok açık kahve akıntı var.Kuzum yumurtanı kaliteli büyütmek icin ilaç iste yani
Öğretmen evinin oradayım bende Yeşilova Mah dünya küçük :)Canim ben sefakoy sogutlucesme de peki sen neresinde
Kız bizle dalga mi geçiyorsun acepKızlar ben size şimdi diycem ki adetim yine başlamadı kesildi. Ne dersiniz? Kanama yok açık kahve akıntı var.
Ayyyyy insaallah yerlesmedirrrrKızlar ben size şimdi diycem ki adetim yine başlamadı kesildi. Ne dersiniz? Kanama yok açık kahve akıntı var.
Böyle oluyor ya bence de yerleşmeye benziyorrrAyyyyy insaallah yerlesmedirrrr
Öğretmen evinin oradayım bende Yeşilova Mah dünya küçük :)
Valla anlamadım diyom ya sana hunileri taktım dolanıyom evde diyeKız bizle dalga mi geçiyorsun acep
Kız kaçıncı yerleşme bu hahjahahahahhaAyyyyy insaallah yerlesmedirrrr
Ahahaha test aldın mı test de bakimValla anlamadım diyom ya sana hunileri taktım dolanıyom evde diye
Kız kaçıncı yerleşme bu hahjahahahahha
3 gün arayla bi yerleşemedi. Yoksam biri salı günü yerleşti diğeri şimdi mi yerleşiyo
Allah iyiligini vere ayyyy ne güldüm bekle kiz accukValla anlamadım diyom ya sana hunileri taktım dolanıyom evde diye
Kız kaçıncı yerleşme bu hahjahahahahha
3 gün arayla bi yerleşemedi. Yoksam biri salı günü yerleşti diğeri şimdi mi yerleşiyo
Ayyyyy sabah ola da bi an once ogrensekdik artikAldım canım benim sabah yapayım dedim daha yoğun ya
Yetti yeminlen heeeeAllah iyiligini vere ayyyy ne güldüm bekle kiz accuk
Bu bebe daha şimdiden böyleyse nazlı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?