- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
Anladim canim insallah asilama olduktan sonra verilyolar galiba bence biraz sabret insallah seninledir bebisinİstersen bir sor kuzum dr.una içinde kalmasın.ertelemeye gelmez.
Canım ben 16 sında öğlen aşılama 17 si gece 21.00 gibi progestan fitil başladım. Hâlâ kullanıyorum 31 ine kadar fakat şimdi dr.a sorucam kan testim 2 çıktı devam edeyim mi diye. Normalde 31 i kan verecektim
Ay âmin cnm ins hadi yarın sende güzel haberlerle gelAyyy hadi insallah guzel sonuc alirsin benimde az kaldi
Insaallah canim nasil yaptilar kiz taktik ver korkuyom aciyormuAy âmin cnm ins hadi yarın sende güzel haberlerle gel
Vallahi canım hemşireler falan çok hoş iyi insalardi özel bi odaya aldılar ben yanimda kulaklık falan götürmüştüm müzik dinledim işlemden sonra .işlem ağrısız bi kanul takıyor agrimiyo da bana spermi enjekte ederken vok sızı oldu ama herkezde olmuyormuş ustumude bi battaniyeyle sıkıca örttüler baya yattım dinlendim sıkma kasma kendiniInsaallah canim nasil yaptilar kiz taktik ver korkuyom aciyormu
İnşallah canım benim dört gözle bekliyorum vallahiAnladim canim insallah asilama olduktan sonra verilyolar galiba bence biraz sabret insallah seninledir bebisin
Selam kızlar nasılsınız?
Yat bakalım sen zaten sıcak tut kendiniben hala yatıyorum cnm ama iyiyim sen nasılsın
Ayın 1 de öğreneceğiz var mı yok mu artkYat bakalım sen zaten sıcak tut kendini
İyiyim bende valla napim ev işi koşturmaca birazdan sofra hazırlayacağım malum. Dedim işe başlamadan size bir bakayım.
Bende gelen giden yok Hala.işin garibi göğüs ağrımda bitti hiç acıma falanda kalmadı kız bi belirti sayıyorum accik
Kuşlarını sevsinlerAyın 1 de öğreneceğiz var mı yok mu artkama bana varmış gibi geliyor.kuslar öyle söylüyor
Kuşlarını sevsinlergöreceğiz bakalım. Senin kanamam nasıl oldu geçti mi ağrın sizin var mı hala?
Tut kız sıkı tut kaçmasınvalla tuvalete gitmeye korkuyorum tutuyorum kendimi bide jeli kullandım kımıldamadan yatiyorum
Delimiyimkaçırayım kız sımsıkı tutuyorum tabi. O tipadan bulursan bana da yolla bunca acıyı kocacimve herkezden çıkarmam lazım 9 ay yetmezTut kız sıkı tut kaçmasın
Ben bebeği bu kadar bekledikten sonra sanırım doğurmam tıpa takar beklerimben bu kadar bekledim azccikte o beklesin dermişimmmmmm
Erkeklere doğum sancısı vermişler ya tv de izledim . Daha başında en hafifiysen yerlere atıyorlar kendilerini ki şiddetinde ne yaparlar acaba. Boşa demiyorlar anaların hakkı ödenmez diye. Ah anam ahDelimiyimkaçırayım kız sımsıkı tutuyorum tabi. O tipadan bulursan bana da yolla bunca acıyı kocacimve herkezden çıkarmam lazım 9 ay yetmez
He vallahi şuan daha iyi anlıyorum allahım herkeze kolaylık versinErkeklere doğum sancısı vermişler ya tv de izledim . Daha başında en hafifiysen yerlere atıyorlar kendilerini ki şiddetinde ne yaparlar acaba. Boşa demiyorlar anaların hakkı ödenmez diye. Ah anam ah
Amin canım amin herkese vallahi. Kuzum ben yemeği ayarlayayım sende dinlen görüşürüz yine hadi Allaha emanet ol . İyi akşamlar canım. Rümeysa gelirse selam söylersin artıkHe vallahi şuan daha iyi anlıyorum allahım herkeze kolaylık versin
Tmm cnm hadi git. Öpüyorum bbAmin canım amin herkese vallahi. Kuzum ben yemeği ayarlayayım sende dinlen görüşürüz yine hadi Allaha emanet ol . İyi akşamlar canım. Rümeysa gelirse selam söylersin artık
Ayyyy kiz ben cok endiseleniyom gorsen cok stresliyimVallahi canım hemşireler falan çok hoş iyi insalardi özel bi odaya aldılar ben yanimda kulaklık falan götürmüştüm müzik dinledim işlemden sonra .işlem ağrısız bi kanul takıyor agrimiyo da bana spermi enjekte ederken vok sızı oldu ama herkezde olmuyormuş ustumude bi battaniyeyle sıkıca örttüler baya yattım dinlendim sıkma kasma kendini
Burdayim canimmm patliyom stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?