Ya ben ne desem de insanda çok sitresoluyor ama dediğim gibi sende yanına bi kulaklık al ve biraz müzik dinle bide işlem 5 dk sürmüyor kesinlikleAyyyy kiz ben cok endiseleniyom gorsen cok stresliyim
Fazlami suruyo kiz alirim insaallah netim biraz var yazisiriz ordaykenYa ben ne desem de insanda çok sitresoluyor ama dediğim gibi sende yanına bi kulaklık al ve biraz müzik dinle bide işlem 5 dk sürmüyor kesinlikle
Yok cnm işlem çok kısa ama masada yatıyorsun 25 dk kadarFazlami suruyo kiz alirim insaallah netim biraz var yazisiriz ordayken
Ayyy valla cok stresliyim esim diyo sakin ol ama olamiyomYok cnm işlem çok kısa ama masada yatıyorsun 25 dk kadar
Coook iyi anlıyorum kuzum seni derin derin nefes al herşey mükemmel geçecek diye düşün hastahaneye gittin miAyyy valla cok stresliyim esim diyo sakin ol ama olamiyom
Evet gittim canim esim sperm verdi eve geldim 1bucukta yine gidicemCoook iyi anlıyorum kuzum seni derin derin nefes al herşey mükemmel geçecek diye düşün hastahaneye gittin mi
Kız niye eve döndün bekleseydin ya ben ölürdüm meraktanEvet gittim canim esim sperm verdi eve geldim 1bucukta yine gidicem
Yakin ya canim dedim eve gelim annem bize geldi kahvalti yaptik birazdan cikicam gidicem hastaneyeKız niye eve döndün bekleseydin ya ben ölürdüm meraktan
Hadi hayırlısı cnm gelince hemen anlat nasil gectiYakin ya canim dedim eve gelim annem bize geldi kahvalti yaptik birazdan cikicam gidicem hastaneye
Nsallah canim yaa valla annem beni gordu stresimi bana diyo oooo sen simdiden boyleysen hamileyken hic dusunemiyom ayyyyHadi hayırlısı cnm gelince hemen anlat nasil gecti
Kız zaten bi hamile kalsak ne sınır kalacak ne streste bilmiyorlar kiI
Nsallah canim yaa valla annem beni gordu stresimi bana diyo oooo sen simdiden boyleysen hamileyken hic dusunemiyom ayyyy
Ayyy kiz ben cok pinpirikliyom takintiliyim biliyorum kendimi bebis olsa heralde oldugum yeri düzden terse ceviririm ayyyy afakanlar basiyoooKız zaten bi hamile kalsak ne sınır kalacak ne streste bilmiyorlar ki
Valla cnm doğduktan sonra ne olur kestiremiyorum ama o 9 ay şahane geçecek biliyorumkesinlikle tadını cikaracagimAyyy kiz ben cok pinpirikliyom takintiliyim biliyorum kendimi bebis olsa heralde oldugum yeri düzden terse ceviririm ayyyy afakanlar basiyooo
Insallah canim rabbim yuzumuze bakar ayyyyy sen bebis dedin 9ay dedin yine bana biseyler oluyoo kalbim yerinden cikicakValla cnm doğduktan sonra ne olur kestiremiyorum ama o 9 ay şahane geçecek biliyorumkesinlikle tadını cikaracagim
Kız dur sakin şimdiden 9 doğurdun hele bi git doktoraInsallah canim rabbim yuzumuze bakar ayyyyy sen bebis dedin 9ay dedin yine bana biseyler oluyoo kalbim yerinden cikicak
Güdiyor musun hastahaneye
Kizzzzzz hala senin dönmeni bekliyorum bi cvp ver artik
Güdiyor musun hastahaneye
Hayırlı uğurlu olsun yaptırdın heralde asilamayiiiii kiz bi an once don hadiiiiu
Kiz geldimmm amaninnn ne agriliydi 7 8 dk surdu 10dk dinlendirdiler sonra ciktim kasik agrim var biraz simdi evde uzaniyirimKizzzzzz hala senin dönmeni bekliyorum bi cvp ver artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?