• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İstersen bir sor kuzum dr.una içinde kalmasın.ertelemeye gelmez.

Canım ben 16 sında öğlen aşılama 17 si gece 21.00 gibi progestan fitil başladım. Hâlâ kullanıyorum 31 ine kadar fakat şimdi dr.a sorucam kan testim 2 çıktı devam edeyim mi diye. Normalde 31 i kan verecektim
Anladim canim insallah asilama olduktan sonra verilyolar galiba bence biraz sabret insallah seninledir bebisin

Insaallah canim nasil yaptilar kiz taktik ver korkuyom aciyormu
Vallahi canım hemşireler falan çok hoş iyi insalardi özel bi odaya aldılar ben yanimda kulaklık falan götürmüştüm müzik dinledim işlemden sonra .işlem ağrısız bi kanul takıyor agrimiyo da bana spermi enjekte ederken vok sızı oldu ama herkezde olmuyormuş ustumude bi battaniyeyle sıkıca örttüler baya yattım dinlendim sıkma kasma kendini

:KK37::KK31:ben hala yatıyorum cnm ama iyiyim sen nasılsın
Yat bakalım sen zaten sıcak tut kendini👍👍👍👍👍
İyiyim bende valla napim ev işi koşturmaca birazdan sofra hazırlayacağım malum. Dedim işe başlamadan size bir bakayım.
Bende gelen giden yok Hala. 🤣🤣🤣 işin garibi göğüs ağrımda bitti hiç acıma falanda kalmadı kız bi belirti sayıyorum accik😁😁😁

Yat bakalım sen zaten sıcak tut kendini👍👍👍👍👍
İyiyim bende valla napim ev işi koşturmaca birazdan sofra hazırlayacağım malum. Dedim işe başlamadan size bir bakayım.
Bende gelen giden yok Hala. 🤣🤣🤣 işin garibi göğüs ağrımda bitti hiç acıma falanda kalmadı kız bi belirti sayıyorum accik😁😁😁
Ayın 1 de öğreneceğiz var mı yok mu artk 😘😘ama bana varmış gibi geliyor.kuslar öyle söylüyor

😊😊valla tuvalete gitmeye korkuyorum tutuyorum kendimi bide jeli kullandım kımıldamadan yatiyorum
Tut kız sıkı tut kaçmasın:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben bebeği bu kadar bekledikten sonra sanırım doğurmam tıpa takar beklerim🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ben bu kadar bekledim azccikte o beklesin dermişimmmmmm😂😂😂😂😂😂😂

Tut kız sıkı tut kaçmasın:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben bebeği bu kadar bekledikten sonra sanırım doğurmam tıpa takar beklerim🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ben bu kadar bekledim azccikte o beklesin dermişimmmmmm😂😂😂😂😂😂😂
Delimiyimkaçırayım kız sımsıkı tutuyorum tabi. O tipadan bulursan bana da yolla bunca acıyı kocacimve herkezden çıkarmam lazım 9 ay yetmez

Delimiyimkaçırayım kız sımsıkı tutuyorum tabi. O tipadan bulursan bana da yolla bunca acıyı kocacimve herkezden çıkarmam lazım 9 ay yetmez
Erkeklere doğum sancısı vermişler ya tv de izledim . Daha başında en hafifiysen yerlere atıyorlar kendilerini ki şiddetinde ne yaparlar acaba. Boşa demiyorlar anaların hakkı ödenmez diye. Ah anam ah
😊😊😊😊😊😊

Erkeklere doğum sancısı vermişler ya tv de izledim . Daha başında en hafifiysen yerlere atıyorlar kendilerini ki şiddetinde ne yaparlar acaba. Boşa demiyorlar anaların hakkı ödenmez diye. Ah anam ah
😊😊😊😊😊😊
He vallahi şuan daha iyi anlıyorum allahım herkeze kolaylık versin

He vallahi şuan daha iyi anlıyorum allahım herkeze kolaylık versin
Amin canım amin herkese vallahi. Kuzum ben yemeği ayarlayayım sende dinlen görüşürüz yine hadi Allaha emanet ol . İyi akşamlar canım. Rümeysa gelirse selam söylersin artık 👍👍👍👍😘😘😘😘😘😘

Amin canım amin herkese vallahi. Kuzum ben yemeği ayarlayayım sende dinlen görüşürüz yine hadi Allaha emanet ol . İyi akşamlar canım. Rümeysa gelirse selam söylersin artık 👍👍👍👍😘😘😘😘😘😘
Tmm cnm hadi git. Öpüyorum bb

Vallahi canım hemşireler falan çok hoş iyi insalardi özel bi odaya aldılar ben yanimda kulaklık falan götürmüştüm müzik dinledim işlemden sonra .işlem ağrısız bi kanul takıyor agrimiyo da bana spermi enjekte ederken vok sızı oldu ama herkezde olmuyormuş ustumude bi battaniyeyle sıkıca örttüler baya yattım dinlendim sıkma kasma kendini
Ayyyy kiz ben cok endiseleniyom gorsen cok stresliyim

Back