Seninki de mi ağrılı geçti spermi verirken coook sızladı bendeKiz geldimmm amaninnn ne agriliydi 7 8 dk surdu 10dk dinlendirdiler sonra ciktim kasik agrim var biraz simdi evde uzaniyirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki de mi ağrılı geçti spermi verirken coook sızladı bendeKiz geldimmm amaninnn ne agriliydi 7 8 dk surdu 10dk dinlendirdiler sonra ciktim kasik agrim var biraz simdi evde uzaniyirim
Evet canim uaaa sorma bagirdim kasma diyo len nasil kasmim kendimi agrim var aslinda en sevdigim doktor vardi ama onu bile gozum gormedi o masadaSeninki de mi ağrılı geçti spermi verirken coook sızladı bende
Demek ki herkezde olabiliyormuş şimdi nasılsın cnm benm iyisin ins sanada progestan verdi mi drEvet canim uaaa sorma bagirdim kasma diyo len nasil kasmim kendimi agrim var aslinda en sevdigim doktor vardi ama onu bile gozum gormedi o masada
Evet canim 3gun iliski dedi yarin sabah aksam baslicam vajinadan dediDemek ki herkezde olabiliyormuş şimdi nasılsın cnm benm iyisin ins sanada progestan verdi mi dr
Cok sukur iyiyim canim idrar torban dolu olsun dediler neyse asilama oldum bekledim sonra kalktim hemen doktorasordum lavaboya gidebilirmiyim diye anam bitmek bilmeyen idrar olmus yaptim ciktim eve geldim yinee anammm sende de oyle oldumuDemek ki herkezde olabiliyormuş şimdi nasılsın cnm benm iyisin ins sanada progestan verdi mi dr
Yok valla kuzum bana sıkışık gel falan demedikleriicin ben tuvaletle girdim öyle aşılama yaptırdım. Spermler hemen akmasın diye sağolsun hemşire lerde çok iyi insalar çıktılar yattığım yerde bacak bacak üstüne atta akmasın falan dedilerCok sukur iyiyim canim idrar torban dolu olsun dediler neyse asilama oldum bekledim sonra kalktim hemen doktorasordum lavaboya gidebilirmiyim diye anam bitmek bilmeyen idrar olmus yaptim ciktim eve geldim yinee anammm sende de oyle oldumu
Allah iyiliğini vere anlamadım ne demek istediğini bana da aşılamadan sonraki iki Gün birliktelik olsun dedi de .progestan olarak ne verdi ve hangi gun kullanmaya baslayacaksinEvet canim 3gun iliski dedi yarin sabah aksam baslicam vajinadan dedi
Valla bilmiyom canim sıkışık diyince bol bol su ictimYok valla kuzum bana sıkışık gel falan demedikleriicin ben tuvaletle girdim öyle aşılama yaptırdım. Spermler hemen akmasın diye sağolsun hemşire lerde çok iyi insalar çıktılar yattığım yerde bacak bacak üstüne atta akmasın falan dediler
Ya hemşireler iyiydi ilgiliydi nasilsin falan soruyolardi da heralde yumurtaya enjekte ettikleri icin lavano ihtiyacina izin veriyolar galibaYok valla kuzum bana sıkışık gel falan demedikleriicin ben tuvaletle girdim öyle aşılama yaptırdım. Spermler hemen akmasın diye sağolsun hemşire lerde çok iyi insalar çıktılar yattığım yerde bacak bacak üstüne atta akmasın falan dediler
E tabi heryer farklı farklı cnm .progestan a Bu gun mu başlayacaksın senYa hemşireler iyiydi ilgiliydi nasilsin falan soruyolardi da heralde yumurtaya enjekte ettikleri icin lavano ihtiyacina izin veriyolar galiba
Yarin sabah basla dedi canimE tabi heryer farklı farklı cnm .progestan a Bu gun mu başlayacaksın sen
Hmm hadi hayırlı uğurlu olsun ya ins 3 müzde güzel haberler veririz. Benim bu gun ağrı bacaklarıma vuruyor yaYarin sabah basla dedi canim
Insaallah canimm ayyy neguzel olur birbirimize destek oluruz ayyyy rabbim duy sesimiziiHmm hadi hayırlı uğurlu olsun ya ins 3 müzde güzel haberler veririz. Benim bu gun ağrı bacaklarıma vuruyor ya
Nisan 10 güzellikler bizim olsun inssssssInsaallah canimm ayyy neguzel olur birbirimize destek oluruz ayyyy rabbim duy sesimizii
Banada 8nisan dedilerNisan 10 güzellikler bizim olsun inssssss
Kız 8 nisan çok erken değil miBanada 8nisan dediler
Kuzum hayırlı olsun aşılaman hayırlı haberlerini bekliyoruz artık☺☺☺☺Ayyy valla cok stresliyim esim diyo sakin ol ama olamiyom
Canımmnm yeni geldim eve işlerim vardı dışarda yoğundu bugün.
Valla bilmiyom 2nisanda progestana bakilcak 8nisan beta hcg dedilerKız 8 nisan çok erken değil mi
Bi kaç gün daha bekle cnm erken daha .karnım kasiklarim çok aciyoKuzum hayırlı olsun aşılaman hayırlı haberlerini bekliyoruz artık☺☺☺☺
Canımmnm yeni geldim eve işlerim vardı dışarda yoğundu bugün.
Sen nasılsın kuzum ağrın sizin var mı? Ben adrt olmadım hala ama sabah ilk idrar ile test yaptım tek çizgi
Yoksa neden adet olmuyo barsa neden çıkmıyor?