• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninki de mi ağrılı geçti spermi verirken coook sızladı bende
Evet canim uaaa sorma bagirdim kasma diyo len nasil kasmim kendimi agrim var aslinda en sevdigim doktor vardi ama onu bile gozum gormedi o masada

Demek ki herkezde olabiliyormuş şimdi nasılsın cnm benm iyisin ins sanada progestan verdi mi dr
Cok sukur iyiyim canim idrar torban dolu olsun dediler neyse asilama oldum bekledim sonra kalktim hemen doktorasordum lavaboya gidebilirmiyim diye anam bitmek bilmeyen idrar olmus yaptim ciktim eve geldim yinee anammm sende de oyle oldumu

Cok sukur iyiyim canim idrar torban dolu olsun dediler neyse asilama oldum bekledim sonra kalktim hemen doktorasordum lavaboya gidebilirmiyim diye anam bitmek bilmeyen idrar olmus yaptim ciktim eve geldim yinee anammm sende de oyle oldumu
Yok valla kuzum bana sıkışık gel falan demedikleriicin ben tuvaletle girdim öyle aşılama yaptırdım. Spermler hemen akmasın diye sağolsun hemşire lerde çok iyi insalar çıktılar yattığım yerde bacak bacak üstüne atta akmasın falan dediler

Evet canim 3gun iliski dedi yarin sabah aksam baslicam vajinadan dedi
Allah iyiliğini vere anlamadım ne demek istediğini 😂🤣😃😁😂😁bana da aşılamadan sonraki iki Gün birliktelik olsun dedi de .progestan olarak ne verdi ve hangi gun kullanmaya baslayacaksin

Yok valla kuzum bana sıkışık gel falan demedikleriicin ben tuvaletle girdim öyle aşılama yaptırdım. Spermler hemen akmasın diye sağolsun hemşire lerde çok iyi insalar çıktılar yattığım yerde bacak bacak üstüne atta akmasın falan dediler
Valla bilmiyom canim sıkışık diyince bol bol su ictim

Ya hemşireler iyiydi ilgiliydi nasilsin falan soruyolardi da heralde yumurtaya enjekte ettikleri icin lavano ihtiyacina izin veriyolar galiba

Ayyy valla cok stresliyim esim diyo sakin ol ama olamiyom
Kuzum hayırlı olsun aşılaman hayırlı haberlerini bekliyoruz artık☺☺☺☺
M MiyavKedi nerelerdesin zeyno son durum neeeee
Canımmnm yeni geldim eve işlerim vardı dışarda yoğundu bugün.
Sen nasılsın kuzum ağrın sizin var mı? Ben adrt olmadım hala ama sabah ilk idrar ile test yaptım tek çizgi😔😔
Yoksa neden adet olmuyo barsa neden çıkmıyor?

Kuzum hayırlı olsun aşılaman hayırlı haberlerini bekliyoruz artık☺☺☺☺

Canımmnm yeni geldim eve işlerim vardı dışarda yoğundu bugün.
Sen nasılsın kuzum ağrın sizin var mı? Ben adrt olmadım hala ama sabah ilk idrar ile test yaptım tek çizgi😔😔
Yoksa neden adet olmuyo barsa neden çıkmıyor?
Bi kaç gün daha bekle cnm erken daha .karnım kasiklarim çok aciyo

Back