Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim naptin nasil gecti
Ay hem çok güzel hemde cookkkk yorucu oldu cnm ya 12.30 geldik ewe uyuya kalmışım şimdi uyandım.sanki özel klinikte yaptırmış gibiydimdr geldi yaptı 14 gün sonra güzel haberlerle gel dedi üzerimi sıkıca örttüler 30 dk kadar yattım bana kalsa daha yatardım da jeli yazdimam lazımdı öğle arası olmadan gideyim dedim

Hadi inşallah canım şimdi bekleme zamanı. Burdan çabucak geçiririz sana o günleride güzel haberlerini alırız

Hadi inşallah canım şimdi bekleme zamanı. Burdan çabucak geçiririz sana o günleride güzel haberlerini alırız
Ayy hadi ins masaya yatana kadar kalbim duracak sandım ama sonrasi çok keyifliydi. Ha bide birşey soracağım dr spermleri bırakırken acayip agrimidesem yanmamibilemedim ama kötü oldum ya

Ayy hadi ins masaya yatana kadar kalbim duracak sandım ama sonrasi çok keyifliydi. Ha bide birşey soracağım dr spermleri bırakırken acayip agrimidesem yanmamibilemedim ama kötü oldum ya
Ben hiç bişey hissetmedim canım yatmamla kalkmam bir oldu. Hatta dinlendirmedi bile dr. Hiç gerek yok böyle şeylere dedi. Zaten verilen spermler bende hiç bir gram bile geri gelmedi.

Ben hiç bişey hissetmedim canım yatmamla kalkmam bir oldu. Hatta dinlendirmedi bile dr. Hiç gerek yok böyle şeylere dedi. Zaten verilen spermler bende hiç bir gram bile geri gelmedi.
Benim baya baya cnm yandı kıvrandım biraz sızı gibiydi yani spermlerin akışını hissettim kesinlikle.bilmem doktorum birşey söylemedi ama hemşire hanım bacakları birleştir hatta üst üste at 25 dk dinlen git dedi odadan çıkıp gittiler..Ha evet bendede deri akmadı ama olsun bide arabaya kadar bayyyaaaaaasw yürüdüğümüz icin

Allahım hayırlara çıkarsın inşallah kuzum tütsünde ümit ol bizlerede canım
Bende dr. U aradım şimdi dedi ki 2 çıkması bizi bağlamaz daha vakit var dedi ve pembe kanama için olabilir normal dedi.
1 nisana kadar progestan kullanacağım hiç bişey için geç değilmiş

Zeynossssssss dünden beri ne diyorum sana daha erken kırmızı kartı görene kadar sıkıntı yokkkkkkkk. Bu arada afedersiniz az once tuvalette gittim kahve akıntım var cnm acıdı dedim ya galiba kana olmus

Zeynossssssss dünden beri ne diyorum sana daha erken kırmızı kartı görene kadar sıkıntı yokkkkkkkk. Bu arada afedersiniz az once tuvalette gittim kahve akıntım var cnm acıdı dedim ya galiba kana olmus
İnşallah kuzum yaaa
Dr. Da dedi yarın kanama olmazsa ve 1 nisana kadar olmazsa herşey yolunda zaten dedi.
Beni kadın doktorumun hemşiresi sinirimi bozu kan tahlili gelince kesinlikle hamilelik yok diyince bastıra bastıra kayış koptu bende. Bana bide ilacı bırak diyo.
Aşılamayı yapan merkezdeki dr. Umu arayınca rahatladım. Birazccıkl.
Sende de acaba kanallara denk gelmiş olabilir mi alet ilerlerken bu yüzden olmuş olabilir. Ama okuyorum sürekli sıkıntı yaratacak bi durum değil..
AY çok uzun yazdım.

ay yok sen uzun yaz ben okurum .iyi iste icin rahatlamıştır artık sıkma kendinide .Valla bilemiyorum cnm dedim ya çok cnm yanmıştı hayırlısı ya olsunda sorun yok.zeyno bu arada sen hangi marka progestan kullaniyorsun

Canım benimkinin adı utrogest luteal. Fitil uygulamalı
Senn hangisini kullanacaksın ne dedi dr?

Ayyy hadi insallah guzel sonuc alirsin benimde az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…