• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr benim sofra Hazırlamam lazımmm akşam yemeği için malum Yine görüşürüz canlar Allah a emanet olsun öpüyorum sizleri kocaman.
Gelicem yine kaybolmayın bi yere. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😗😗😗😗

Ay çok tatlısınnnnm 😊😊😊😊ben cesaret edemiyorum ki eşim istemiyo zaten. 😔😔
Demek ki içten içe sevgi besliyosunnnnn kiiii😊😊
Sende çok tatlısın. Yaptırmaktan çok yapmak istiyorum biraz para ayarlayıp bi makina getireceğim ama o iş karışık.ayrica gençliğin verdiği bi deli kanlılıkla mi desem ne desem bilmiyorum ama yaptırdım 🤪🤪

Sende çok tatlısın. Yaptırmaktan çok yapmak istiyorum biraz para ayarlayıp bi makina getireceğim ama o iş karışık.ayrica gençliğin verdiği bi deli kanlılıkla mi desem ne desem bilmiyorum ama yaptırdım 🤪🤪
yamam canim sende Allaha emanet ol

Kızlarrr günaydınnnn nasılsınız bakalım bu sabah. Uyuyor musunuz hala. :halay::halay::halay::halay::halay:
Te het te hey kalkın gari öğlen oldu. S Snrs Kara_gozlum Kara_gozlum
Allah iyiliğini vere nerde uyku hani gece tektim eve hırsız girdi sandım herkezi ayaklandirdim sabaha kadar oturdum eli bıçaklı sabah ta kocis geldi hastahanedeyiz 🤣😂😃

Allah iyiliğini vere nerde uyku hani gece tektim eve hırsız girdi sandım herkezi ayaklandirdim sabaha kadar oturdum eli bıçaklı sabah ta kocis geldi hastahanedeyiz 🤣😂😃
gunaydiiinnnnnnnnnn
Günaydın canımmnm. Ay hırsız deme çok korkarım valla. Bende tektim gece. Benim eşimde sabah geldi.
Kontrolemi gittin hastanede?:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Back