Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl korktum varya polisi bile arayacaktım az daha
Asilamami yaptırdım şimdi cnm eve doğru yoldayiz
Hadi hayırlısı olsun canım benim Allahım nasip etsin bu ay. Çok koşturma dinlen bol bol bugün.
Ben 2 gün dinlenmiştim. Gerçi sonra hep koşuşturmaca ile geçti.

Hadi hayırlısı olsun canım benim Allahım nasip etsin bu ay. Çok koşturma dinlen bol bol bugün.
Ben 2 gün dinlenmiştim. Gerçi sonra hep koşuşturmaca ile geçti.
Doktorda öyle söyledi bu gun yat dinlen diye dizlerim bağı çözüldü sanki yaparkende biraz geniş bi alet kullandılar canım yanmıştı karnım da karıncalar geziyor sanki

Doktorda öyle söyledi bu gun yat dinlen diye dizlerim bağı çözüldü sanki yaparkende biraz geniş bi alet kullandılar canım yanmıştı karnım da karıncalar geziyor sanki
Bende ilk bi garip hissettim kasmıştım kendimi
İnsan bir garip hissediyor. İğneden kaç saat sonra aşılamalı yaptı canım ? Ben genelde 36 saat diye okuyorum ama bana 24 saat sonra yapıldı tam.

Bu arada sen nasıl oldun adetin gelmedi ins
Gelmedi adetim canım beyaz akıntıya döndü komple ama kam testi 2 çıktı bu saatten sonra artmaz sanmam. Dr. U arayacağım bugün progestan devam mi edeyim diye. Bana 31 ine kadar kullanmamı söylemişti kesinlikle ama hep okuyorum adeti kesiyormuş progestan.
1 inde tahlil demişti ben erken davrandım. Dr bilir heralde benim 28 inde adet olacağımı bırak derdi heralde ama 31 ine kadar dedi. Sence bu saatten sonra yükselir mi değer? Bıraksam varsa ya düşerse?

Oh kuzum kesildiyse cookkkk iyi yerleşme kanamasi yaşamışsındır. Kesme progestani TEST gününde tekrar yaptır. Mesela bende hiç kesmez progestan adetimi belli olmaz yani melegine birşey olmasın varsa birşey kaybetmesin iki üç gün daha kullansan

Kullanayim canım ozaman progestanı dr dediyse vardır bişeyi. Ama hiç belirtim kalmadı ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı.
Ben de düşündüm ki kan testi 2 çıkınca acaba adet olmamı progestan mi engelliyor?

Yerleşme kanaması olabilir diyorsun yani ay bak yine ümitlendim değer 2 den yükselebilir yani.
Ay kuzummmm hadi inşallah sende yeni umudumuz ol bu ay.

Günaydın canım.Ben kendim vuramadım dr. Vurdu göbekten hiç uyuşma olmamıştı. İlk defamı uyuştu kaçıncı iğnen? Ben biraz cesaretsizim o konularda kuzum.
Kiz gonal f i vurdum 2 3defa bu ovitrelle uyusturdu ilk simdi de icimde sol tarafimda top gibi bisey var

K Kizlar bisey sorucam ya siz progestan kullaniyisunuz ama bana vermedi doktorr ne zamandir kullaniyosunz

Olsun cnm kesinlikle bırakma gelmese o iki damla kanda hiç gelmezdi yani mantıklı ol lütfen hem ne kaybedersin 2.3 gun daha içsen ben ümitliyim minosumuz gelecek gelmezse de gelecek ay artk . Ve 2 den de yüksele bilir tabiki

Kiz gonal f i vurdum 2 3defa bu ovitrelle uyusturdu ilk simdi de icimde sol tarafimda top gibi bisey var
İstersen bir sor kuzum dr.una içinde kalmasın.ertelemeye gelmez.
K
Kizlar bisey sorucam ya siz progestan kullaniyisunuz ama bana vermedi doktorr ne zamandir kullaniyosunz
Canım ben 16 sında öğlen aşılama 17 si gece 21.00 gibi progestan fitil başladım. Hâlâ kullanıyorum 31 ine kadar fakat şimdi dr.a sorucam kan testim 2 çıktı devam edeyim mi diye. Normalde 31 i kan verecektim

Olsun cnm kesinlikle bırakma gelmese o iki damla kanda hiç gelmezdi yani mantıklı ol lütfen hem ne kaybedersin 2.3 gun daha içsen ben ümitliyim minosumuz gelecek gelmezse de gelecek ay artk . Ve 2 den de yüksele bilir tabiki
Arayacağım kuzum şimdi dr.u bakalım ne diyecek. Bana kalsa farketmez yeter ki gelsin bebeler

K
Kizlar bisey sorucam ya siz progestan kullaniyisunuz ama bana vermedi doktorr ne zamandir kullaniyosunz
Cnm bu ay bu gun başlayacağım crinone jel verdi doktorum ben istedim gerçi. Ama bundan once çok kullandım hatta en son gebeligimde hap olarak yutuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…