İnşallah canım benim Allam sen duy biziiiiiiiiiimadallah canim yaaa insaalLh olur insaallah hep beraber (AMINNNN)
Miyavkedi adın ne pisi pisi diye seslenesim geliyo nick okuyuncaİnşallah canım benim Allam sen duy biziiiiiiiiii
Uvvvv kedi kadin gubbio hmm .memnun oldum zeyno. Kedileri hiç sevmem ama garip bi şekilde omzumdapatileri varMırnavvvvvzeynep ben kızlar zeyno da diyebilirsiniz
Pati dövmesi var hangi akla hizmet yaptırdım hatırlamıyorum ama neyseNasıl pati var omzunda
Ay çok tatlısınnnnmPati dövmesi var hangi akla hizmet yaptırdım hatırlamıyorum ama neyse
Sende çok tatlısın. Yaptırmaktan çok yapmak istiyorum biraz para ayarlayıp bi makina getireceğim ama o iş karışık.ayrica gençliğin verdiği bi deli kanlılıkla mi desem ne desem bilmiyorum ama yaptırdımAy çok tatlısınnnnmben cesaret edemiyorum ki eşim istemiyo zaten.
Demek ki içten içe sevgi besliyosunnnnn kiiii
Tmm afiyet olsunKızlarrr benim sofra Hazırlamam lazımmm akşam yemeği için malum Yine görüşürüz canlar Allah a emanet olsun öpüyorum sizleri kocaman.
Gelicem yine kaybolmayın bi yere.
aminnnn insaallahİnşallah canım benim Allam sen duy biziiiiiiiiii
yamam canim sende Allaha emanet olSende çok tatlısın. Yaptırmaktan çok yapmak istiyorum biraz para ayarlayıp bi makina getireceğim ama o iş karışık.ayrica gençliğin verdiği bi deli kanlılıkla mi desem ne desem bilmiyorum ama yaptırdım
ay cane yanlis alinti olduuuuyamam canim sende Allaha emanet ol
Kızlarrr benim sofra Hazırlamam lazımmm akşam yemeği için malum Yine görüşürüz canlar Allah a emanet olsun öpüyorum sizleri kocaman.
Gelicem yine kaybolmayın bi yere.
memnun oldum bitanemmmMırnavvvvvzeynep ben kızlar zeyno da diyebilirsiniz
Allah iyiliğini vere nerde uyku hani gece tektim eve hırsız girdi sandım herkezi ayaklandirdim sabaha kadar oturdum eli bıçaklı sabah ta kocis geldi hastahanedeyizKızlarrr günaydınnnn nasılsınız bakalım bu sabah. Uyuyor musunuz hala.
Te het te hey kalkın gari öğlen oldu. S SnrsKara_gozlum
gunaydiiinnnnnnnnnnKızlarrr günaydınnnn nasılsınız bakalım bu sabah. Uyuyor musunuz hala.
Te het te hey kalkın gari öğlen oldu. S SnrsKara_gozlum
Allah iyiliğini vere nerde uyku hani gece tektim eve hırsız girdi sandım herkezi ayaklandirdim sabaha kadar oturdum eli bıçaklı sabah ta kocis geldi hastahanedeyiz
Günaydın canımmnm. Ay hırsız deme çok korkarım valla. Bende tektim gece. Benim eşimde sabah geldi.gunaydiiinnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?