Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya sen neden türkiye değilsin ben bu saat işini sevmedim sanki kendi testimi bekliyorum bak hele
Ay sorna kuzum ya napayım gurbet ellerde. Çatlayacağım zaten az kaldı bide bu pembe midir ne reise akıntı sinir etti beni. Sevimsiz renk

Ay sorna kuzum ya napayım gurbet ellerde. Çatlayacağım zaten az kaldı bide bu pembe midir ne reise akıntı sinir etti beni. Sevimsiz renk
Ahahahah yok kız böyle bi durum icin çok sevimli bi renk .normalde sevmem ama oldun .Hangi kıta da hangi ülkede yaşıyorsun cnm

Ahahahah yok kız böyle bi durum icin çok sevimli bi renk .normalde sevmem ama oldun .Hangi kıta da hangi ülkede yaşıyorsun cnm
Almanya dayım canım . İnsanın kendi memleketi gibi yok vallahi.
Bişey daha soracaktım dr. U aramam gerekirmi ne dersin? Bu leke için?

Kalpten söylüyorum cnm türkiye ye gelirsen gel buyur misafirim ol canın saolsun. Sen nerelisin aslen veya almanya doğumlu musun
Allah razı olsun canımsın. Ben Ankaradan canım . Sonradan gelmek daha da kötü. Yabancı dil sorunuda var. Aşılamada bile zorlandım.

Allah razı olsun canımsın. Ben Ankaradan canım . Sonradan gelmek daha da kötü. Yabancı dil sorunuda var. Aşılamada bile zorlandım.
Doğru söylüyorsun almanca da zor ve sert bi dil allahım kolaylık versin cnm hele benim gibi insan acayip zorlanirdim herhalde dilim dönmüyor

Asilamada iğne mi kullandın cnm
Kullandım canım 1 adet ovitrelle 250 lik. Pazar günü test yapmıştım silik çizgi çıktı. Dün ve bu sabah tekrar yaptık gittikçe kayboldu.
Sonra da zaten aşılamaya birlikte progestan fitil yazdı.
Şimdi dr. Aradım çıkacak kan değerine göre yüksekse eğer yerleşme olabilirmiş.
Kadına fenalık geldi artık benden.
Normalde test günüm 31 inde.

Ahahhhh bencede bi baygınlık gelmiştir herhalde dedim ya sana teste göre ara kadını diye

Hayr yumurtanı büyütmek icin iğneni hap mi kullandin

Ahahhhh bencede bi baygınlık gelmiştir herhalde dedim ya sana teste göre ara kadını diye
Hayr yumurtanı büyütmek icin iğneni hap mi kullandin
Kız huyum kurusun napim bebe olsa 7 aylık çıkar benden. Çatlatma iğnesi olarak kullandım. Yumurtam 17 mm büyümüştü p gün iğneyi vurdu. 24 saat sonra aşılama oldu.

Kız huyum kurusun napim bebe olsa 7 aylık çıkar benden. Çatlatma iğnesi olarak kullandım. Yumurtam 17 mm büyümüştü p gün iğneyi vurdu. 24 saat sonra aşılama oldu.
Ha yumurta büyütmek icin ilaç kullanmadın yani aynı dert bende de var vallahi çocuk pirt diye erkenden çıkar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…