- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
bende diyorum nasil dayamirim diye ama kafami dagitamayabilirim daha olmadan stres oldum neolcak diyeSabretmek lazım ama dayanamadım kısmet artık napayım. Grçmiyorki günler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende diyorum nasil dayamirim diye ama kafami dagitamayabilirim daha olmadan stres oldum neolcak diyeSabretmek lazım ama dayanamadım kısmet artık napayım. Grçmiyorki günler.
Vallahi al benden de o kadrbende diyorum nasil dayamirim diye ama kafami dagitamayabilirim daha olmadan stres oldum neolcak diye
heralde kizzz birbirimize destek olursak dayanirizVallahi al benden de o kadr
ra
rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insaallah canim ya
Kızlar çokkk iyisiniz vallahi gönlümü ferahlattınız Allah ta yüzünüzü güldürsün inşallahÜzülme ama kuzum yükselmezse ins yükselir allahım seni üzmez sonuç ne zaman çıkacak bide hangi iğneyi kullandin
anam eczanede tam yanimda 3tane var nasil oda varVallahi al benden de o kadr
heralde kizzz birbirimize destek olursak dayaniriz
Amin canm hepimizi ins burasıda olmasaydı ne yapardık ne güzel heyecanlar bunlar1
Kızlar çokkk iyisiniz vallahi gönlümü ferahlattınız Allah ta yüzünüzü güldürsün inşallah
hepimizin insaallah canim senin az kalmis insaallah guzel sonuclar aliriz1
Kızlar çokkk iyisiniz vallahi gönlümü ferahlattınız Allah ta yüzünüzü güldürsün inşallah
Kız anlamadım eczanede kim keme ne olmuşa
anam eczanede tam yanimda 3tane var nasil oda var
Kız saat 5 oldu yaSonucum 5 te çıkacak yazarım size yalancık sonuçta olsa
Kız anlamadım eczanede kim keme ne olmuş
Ahahahah allah iyiliğini vere ev değiştirme sebebi bu kızakiz sokak saglik ocagi sokağı 3tane eczane var nasil dayanirim diyorum
cikmistir kiz bakta gel bakalımSonucum 5 te çıkacak yazarım size yalancık sonuçta olsa
Ahahahahahah cahilliğine ver cnm ya bilemedimYurt dışındayım kuzum 2 saat gerideyim
iz yurt dışındaymış anacımcikmistir kiz bakta gel bakalım
heee valla yaaa yeminle bazen adet 1gun geciyo hemen kizlara mesaj atiyom kizlar anliyo beni ezber yaptirdim kizlara gunlerimi bilir oldularAhahahah allah iyiliğini vere ev değiştirme sebebi bu kıza
anaaaaaaa visssss aboooooooK
iz yurt dışındaymış anacım
Allah seni iyiliğini versin yaaa. Bak sana bi yer tavsiye edeyim çok ucuz ovulasyon ve gebelik testleri var boşa para vermezsinheee valla yaaa yeminle bazen adet 1gun geciyo hemen kizlara mesaj atiyom kizlar anliyo beni ezber yaptirdim kizlara gunlerimi bilir oldular