• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah seni 🤣🤣😂😂iyiliğini versin yaaa. Bak sana bi yer tavsiye edeyim çok ucuz ovulasyon ve gebelik testleri var boşa para vermezsin
ovu testi bi kere aldim yumurtam catlamamistu ama pik oldu hep koyu oldu adete kadar adette doktora gittim doktot yumurtlama olmamis dedi bi daha da almadim gebelik testi olsa alirim ama ovu artik asla

ovu testi bi kere aldim yumurtam catlamamistu ama pik oldu hep koyu oldu adete kadar adette doktora gittim doktot yumurtlama olmamis dedi bi daha da almadim gebelik testi olsa alirim ama ovu artik asla
Sen bilirsin kuzum onu toptan sarıyı medical cokkk uygun fiyat 25 li 15 mıydı yalan olmasın tekrar bakarım birazdan kapıda odeme

Sen bilirsin kuzum onu toptan sarıyı medical cokkk uygun fiyat 25 li 15 mıydı yalan olmasın tekrar bakarım birazdan kapıda odeme
gitti g. dan mi almistin alıyorsun ben ordan aldim kredi karti istemisti birine aldirtmistim

Back