Yok cnm daha erken adet icin ne zaman iğneni yaptinKılzar lavaboda pembe akıntı geldi adetim perşembe sökülüyor mu acaba
Yarıldım yaanaaaaaaa visssss abooooooo
Yerleşme kanamasida olabilir cnm çünkü cooookkkk erken adet icin arkası gelmezse sevin15 mart hep düzenli olurum
ovu testi bi kere aldim yumurtam catlamamistu ama pik oldu hep koyu oldu adete kadar adette doktora gittim doktot yumurtlama olmamis dedi bi daha da almadim gebelik testi olsa alirim ama ovu artik aslaAllah seniiyiliğini versin yaaa. Bak sana bi yer tavsiye edeyim çok ucuz ovulasyon ve gebelik testleri var boşa para vermezsin
Ayy inşallah dua edin nolur. Progestan kullanıyorum aşılamadan sonra vermişti dr.Yerleşme kanamasida olabilir cnm çünkü cooookkkk erken adet icin arkası gelmezse sevin
Sen bilirsin kuzum onu toptan sarıyı medical cokkk uygun fiyat 25 li 15 mıydı yalan olmasın tekrar bakarım birazdan kapıda odemeovu testi bi kere aldim yumurtam catlamamistu ama pik oldu hep koyu oldu adete kadar adette doktora gittim doktot yumurtlama olmamis dedi bi daha da almadim gebelik testi olsa alirim ama ovu artik asla
canim insaallah birde ben progestan leke yapar diye biliyorum ve de duydumAyy inşallah dua edin nolur. Progestan kullanıyorum aşılamadan sonra vermişti dr.
Bel ağrım var sizlama gibi
Kuzum kötü düşünme arkası gelmezse bebisin seninledirAyy inşallah dua edin nolur. Progestan kullanıyorum aşılamadan sonra vermişti dr.
Bel ağrım var sizlama gibi
gitti g. dan mi almistin alıyorsun ben ordan aldim kredi karti istemisti birine aldirtmistimSen bilirsin kuzum onu toptan sarıyı medical cokkk uygun fiyat 25 li 15 mıydı yalan olmasın tekrar bakarım birazdan kapıda odeme
Herkezde farklı cnm öyle olanda çok bende hiç olmaz meselacanim insaallah birde ben progestan leke yapar diye biliyorum ve de duydum
tabi canim degisir ondan olmusta olabilir diye düşündümHerkezde farklı cnm öyle olanda çok bende hiç olmaz mesela
Olara bilir yani kafam yandıtabi canim degisir ondan olmusta olabilir diye düşündüm
Ne bitim perşembe takvime göre adet başlangıcı diyor ya önden lekeleme diye düşündüm üç buçuk attım bicanim insaallah birde ben progestan leke yapar diye biliyorum ve de duydum
Valla arkası yarın dizileri gibi olduk heeKuzum kötü düşünme arkası gelmezse bebisin seninledir
Yok kızzzz bizde kredi kartı yasak evde ayrıca hiçç guvememöyle şeylere pimpirikliyim biraz bu büyük bi medicalgitti g. dan mi almistin alıyorsun ben ordan aldim kredi karti istemisti birine aldirtmistim
insaallah olmazsın yaaa adet bize umut olursun insaallahNe bitim perşembe takvime göre adet başlangıcı diyor ya önden lekeleme diye düşündüm üç buçuk attım bi
Valla arkası yarın dizileri gibi olduk hee
Parmaktan sonrNe bitim perşembe takvime göre adet başlangıcı diyor ya önden lekeleme diye düşündüm üç buçuk attım bi
Valla arkası yarın dizileri gibi olduk hee
dur bakim kizzzYok kızzzz bizde kredi kartı yasak evde ayrıca hiçç guvememöyle şeylere pimpirikliyim biraz bu büyük bi medical
İnşallah kuzum bekleyeyim bakalım yüzde 50 şans.insaallah olmazsın yaaa adet bize umut olursun insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?