Yok canım kullanmadım . Başta sağda 2 yumurta vardı dr ikiz olabilir dedi. Dedim nettin müdürHa yumurta büyütmek icin ilaç kullanmadın yaniaynı dert bende de var vallahi çocuk pirt diye erkenden çıkar gibi
Yok canım kullanmadım . Başta sağda 2 yumurta vardı dr ikiz olabilir dedi. Dedim nettin müdür
Sonra sağdakiler durdu soldaki 10 mm di o 17 oldu tek yumurta.
Güzel haberler ver bizeElim ayağım buz kesti yeminlen.
bence müdüre bozulmuştur doktor (duymasa da ) sana kumpas kurmuş bi yumurtan olmus
Tavuktan beter çıktıkGüzel haberler ver bize
Yok cnm bende yarın salcamyumurtayı ancaSen ne durumsasın aşışama oldun mu bekliyor musun yada olacak mısın?
Başkalarının tavuklarına bakıyorum mavi gözlü siyah sırma saçlı olsun aminnnnnnE hadi bakalım kırmadan çatlat en güzelinden
Evettir çok az kaldiiiiii arasana yaptirdigin yeri belki erken cikmistorrrİnşallah canım inşallah. Amin amin amin. Kaldı 40 dk.
Ne bileyim ellerim kırılaydıAhahahahahha kadin çözmüş seni ama bak ya ben sana dedim arama diye aramasaydın şimdi tekrar araya bilirdinhihhh küstüm sana
AhahahahNe bileyim ellerim kırılaydıküsme ben iyi haberi veririm umarım. Dakikalar kanırttı midem de kazındı
Ohh valla döktürmüş üz valla kocis evde yok o yüzden kısır on numaraBende sulu köfte yaptım ekşili, bide biber dolma.
Kizzzzz kaldı 15 yupppiiiiiBende sulu köfte yaptım ekşili, bide biber dolma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?