Ya sanırım sperm yıkama işlemi yapacaklar ya o yüzden erken çağırıyorlar galibaaynn cabim insallah bana dedi randevun 2bucuk bol bol su ic ve 1bucuktan sobra lavaboya gitme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sanırım sperm yıkama işlemi yapacaklar ya o yüzden erken çağırıyorlar galibaaynn cabim insallah bana dedi randevun 2bucuk bol bol su ic ve 1bucuktan sobra lavaboya gitme
aynn canim tup bebek yerine cagirdilar bakalimmm yaaa valla ümidim var insallahYa sanırım sperm yıkama işlemi yapacaklar ya o yüzden erken çağırıyorlar galiba
Ay vallahi aynen öyle içim kıpır kıpır garip bi şekilde. Androloji bölümüne gonderdiaynn canim tup bebek yerine cagirdilar bakalimmm yaaa valla ümidim var insallah
sperm icin mi yolladiAy vallahi aynen öyle içim kıpır kıpır garip bi şekilde. Androloji bölümüne gonderdi
Hem sperm hemde işlem orda yapılacakmış baya büyük bi yerdisperm icin mi yolladi
anladim canim beni de tup bebek yerine cagirdilar esinle gel dedi 11deHem sperm hemde işlem orda yapılacakmış baya büyük bi yerdi
Evlilik cüzdanı falan istediler bizdenanladim canim beni de tup bebek yerine cagirdilar esinle gel dedi 11de
onu en basta adetliyken istediler suan bende nugus kayit ornegi be kimlik fotopkopilerimizi istediler baska bisey istemedilerEvlilik cüzdanı falan istediler bizden
aslinda onu da ilk adetliyken istediler ama yine niye istediler çözemedimEvlilik cüzdanı falan istediler bizden
Alla alla her yerde farklı herhalde bizden başka birşey ıstemediler sadece evlilik cuzdanionu en basta adetliyken istediler suan bende nugus kayit ornegi be kimlik fotopkopilerimizi istediler baska bisey istemediler
Alla alla her yerde farklı herhalde bizden başka birşey ıstemediler sadece evlilik cuzdani
Evet cnm biraz erken olmuş pozitif çıkar ama ins böyle devam eder yukselirMerhaba 16 Martta aşılama oldum bugün kan verdim sizce çok mu acele ettim kızlar
bence erken canim okuduklarima gore 14 18 gun arasi yapilmaliymisMerhaba 16 Martta aşılama oldum bugün kan verdim sizce çok mu acele ettim kızlar
abooooo oneymis kız olacak çocuğu senden alacaklar sankiaynn canim degidiyo galiba benden evlilik cüzdanı ilk 3sayfasi fotokopi cekildi nüfusksyit ornegi benim kimlik fotokopim birfe ikamet kagidi istediler verdim ve yine nufus kagit ornegi kimlik fotokopimizi istediler
O
abooooo oneymis kız olacak çocuğu senden alacaklar sanki
Sabretmek lazım ama dayanamadım kısmet artık napayım. Grçmiyorki günler.bence erken canim okuduklarima gore 14 18 gun arasi yapilmaliymis
rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insaallah canim yaİnşallah canım tek dileğim o. Yalancı pozitif bile güzel bir duyguymuş. Allah nasip ederse.
Üzülme ama kuzum yükselmezse ins yükselir allahım seni üzmez sonuç ne zaman çıkacak bide hangi iğneyi kullandinİnşallah canım tek dileğim o. Yalancı pozitif bile güzel bir duyguymuş. Allah nasip ederse.