- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Çok üzüldüm ya canım zaten tutma olasılığı çok düşük aşılamanın ama işte her yolu deniyoruz aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanda çok canım iğnelerin etkisi devam ediyo inşallah şeninde öyle olur her ay yeni umutKızlar ben regl oldum tutmadı, çok üzgünüm. Tekrar başa sarıp aynı şeyleri yaşayacak olmak beni çok üzüyor. Dua edelim birbirimize
Gecmıs olsun ınsallah bır dahakı sefere olur umudunuzu kaybetmeyınKızlar ben regl oldum tutmadı, çok üzgünüm. Tekrar başa sarıp aynı şeyleri yaşayacak olmak beni çok üzüyor. Dua edelim birbirimize
Eğer ki yumurtalık rezervimiz iyi ise, rahim içimiz normal ise dölleyecek en 10-20 tane sperm varsa en az gebe kalmamak için bir sebebimiz yok. Hamdolsun bugünümüze. Hiç üzülme. Elbetteki olacak.Kızlar ben regl oldum tutmadı, çok üzgünüm. Tekrar başa sarıp aynı şeyleri yaşayacak olmak beni çok üzüyor. Dua edelim birbirimize
Seninde mi adetin başladı canım test mı yaptırdın? Benim lekelenmem devam ediyor sokulemiyor progestandan mi acabaMalesef benimde tutmadı aşılamam 4 şubatta olmuştu benimde artık beklicez bakalım
İnşallah tutacak hepimizin bir gün biz de anne olacağız canım en kısa zamanda Rabbim bizlere bağışlasınMalesef benimde tutmadı aşılamam 4 şubatta olmuştu benimde artık beklicez bakalım
Yenisine bereket diyin kızlar Allah biliyordur onun geleceği zamanı moralinizi bozmayın lütfen En kısa zamanda inşallah Rabbim verecekİnşallah tutacak hepimizin bir gün biz de anne olacağız canım en kısa zamanda Rabbim bizlere bağışlasın
İnsallah tutar canım allah buyuk ol derse olur.Arkadaşlar yarın aşılamam yapılacak. 2 tane olgun yumurta var. Ama bu sefer rahim içim beni üzdü 6-7 mm kalınlığı. Diğer tedavilerimde hep 10-11 mm idi. Biliyorsunuz 7 mm altı iyi değil. 1-2 cm daha kalınlaşsa şu iki günde ne muhteşem olurdu. Allah büyük bakalım.
Yok canım adet olmadım daha erken gebelik testinden yaptım negatif olurum zaten iki üç güne evet progestandan olabilir ben bıraktım jeli bi kaç gün önceSeninde mi adetin başladı canım test mı yaptırdın? Benim lekelenmem devam ediyor sokulemiyor progestandan mi acaba
Nar suyu iç canım kalınlaştırıyo aşılamadan sonrada ananas ye her gün bir dilimArkadaşlar yarın aşılamam yapılacak. 2 tane olgun yumurta var. Ama bu sefer rahim içim beni üzdü 6-7 mm kalınlığı. Diğer tedavilerimde hep 10-11 mm idi. Biliyorsunuz 7 mm altı iyi değil. 1-2 cm daha kalınlaşsa şu iki günde ne muhteşem olurdu. Allah büyük bakalım.
Evet canım aldım içiyorum. Benim bir önceki aşılamam kimyasal gebelik oldu tabi adet gördüm. Bu adetten sonra 2 kere 14 gün ara ile adet gördüm. Aslında ben neden böyle oluyor diye gittim. Dr bana başladı. Aslında pişman oldum böyle oldu rahim içi. 6-7 mm tedavi sonrası hiç olmadı ben. Hep en mükemmeli 10 mm triple lime çizgim oldu. Canım sıkıldı. Ananas yiyorum nar suyu da aldım. Dxxxs moments nar suyu içiyoruz bakalım. Ham kakao da içeyim bol bolNar suyu iç canım kalınlaştırıyo aşılamadan sonrada ananas ye her gün bir dilim
Herhangı bır belırtı falan varmı.bende ıkı gun once ılk asılamamı oldum fakat hala devam eden pembemsı akıntım var normalmı acaba7şubatta ilk aşılamamı oldum bende kızlar. Beklemedeyim bakalım 3-4güne adet olmam gerekiyor normalde.
Doktora sormadım fakat arastırdıgım kadarıyla bır ıkı gun olabılıyormus.yarında devam ederse arayacagım artık.sende asılamadan sonra hıc belırtı oldu mu gogus sısmesı fılanDoktoruna sordunmu.bende hic olmadi oyle bisey
inşallah tutar canım çok dua et benimde bu hafta aşılamam olucak inşallahArkadaşlar yarın aşılamam yapılacak. 2 tane olgun yumurta var. Ama bu sefer rahim içim beni üzdü 6-7 mm kalınlığı. Diğer tedavilerimde hep 10-11 mm idi. Biliyorsunuz 7 mm altı iyi değil. 1-2 cm daha kalınlaşsa şu iki günde ne muhteşem olurdu. Allah büyük bakalım.
inşallah tutar canım çok dua et benimde bu hafta aşılamam olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?