• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben regl oldum tutmadı, çok üzgünüm. Tekrar başa sarıp aynı şeyleri yaşayacak olmak beni çok üzüyor. Dua edelim birbirimize
Çok üzüldüm ya canım zaten tutma olasılığı çok düşük aşılamanın ama işte her yolu deniyoruz aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanda çok canım iğnelerin etkisi devam ediyo inşallah şeninde öyle olur her ay yeni umut

Kızlar ben regl oldum tutmadı, çok üzgünüm. Tekrar başa sarıp aynı şeyleri yaşayacak olmak beni çok üzüyor. Dua edelim birbirimize
Eğer ki yumurtalık rezervimiz iyi ise, rahim içimiz normal ise dölleyecek en 10-20 tane sperm varsa en az gebe kalmamak için bir sebebimiz yok. Hamdolsun bugünümüze. Hiç üzülme. Elbetteki olacak.
Demek ki nasip değilmiş bu sefer. Çok üzülüyor insan ama ne yapalım.

Kızlar cumartesı günü aşılama yaptırdım ama bugun hala devam eden pembemsı akıntım var normalmı acaba

Arkadaşlar yarın aşılamam yapılacak. 2 tane olgun yumurta var. Ama bu sefer rahim içim beni üzdü 6-7 mm kalınlığı. Diğer tedavilerimde hep 10-11 mm idi. Biliyorsunuz 7 mm altı iyi değil. 1-2 cm daha kalınlaşsa şu iki günde ne muhteşem olurdu. Allah büyük bakalım.

Arkadaşlar yarın aşılamam yapılacak. 2 tane olgun yumurta var. Ama bu sefer rahim içim beni üzdü 6-7 mm kalınlığı. Diğer tedavilerimde hep 10-11 mm idi. Biliyorsunuz 7 mm altı iyi değil. 1-2 cm daha kalınlaşsa şu iki günde ne muhteşem olurdu. Allah büyük bakalım.
İnsallah tutar canım allah buyuk ol derse olur.

Nar suyu iç canım kalınlaştırıyo aşılamadan sonrada ananas ye her gün bir dilim

7şubatta ilk aşılamamı oldum bende kızlar. Beklemedeyim bakalım 3-4güne adet olmam gerekiyor normalde.

Nar suyu iç canım kalınlaştırıyo aşılamadan sonrada ananas ye her gün bir dilim
Evet canım aldım içiyorum. Benim bir önceki aşılamam kimyasal gebelik oldu tabi adet gördüm. Bu adetten sonra 2 kere 14 gün ara ile adet gördüm. Aslında ben neden böyle oluyor diye gittim. Dr bana başladı. Aslında pişman oldum böyle oldu rahim içi. 6-7 mm tedavi sonrası hiç olmadı ben. Hep en mükemmeli 10 mm triple lime çizgim oldu. Canım sıkıldı. Ananas yiyorum nar suyu da aldım. Dxxxs moments nar suyu içiyoruz bakalım. Ham kakao da içeyim bol bol

Merhaba kızlar bizde eşimde sperm sıkıtısı var hamile kalamıyorım mart ayında bende kocaeli
Üniversitesine gidicem emek hocaya sanırım aşılama olcak iğneleri kendimiz vuruyoruz dimi acıyormu ree ben vajinismus hastasıydım vajinal muayenede paniğim aşılama sırası uzunmu sürüyor acı oluyormu:(

inşallah tutar canım çok dua et benimde bu hafta aşılamam olucak inşallah

Back