- 5 Şubat 2019
- 59
- 21
- 8
benimde 28 şubat canımCnn test gününü söyle kaydedeyim seni de . Bu arada hanımlar kusura bakmayın bi süre giremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 28 şubat canımCnn test gününü söyle kaydedeyim seni de . Bu arada hanımlar kusura bakmayın bi süre giremedim
Valla bilemedim ki cnm bi kac gun once şeffaf akıntım vardı sanki geçen çarşamba şiddetli kasik ağrısı yüzünden acile gittim yumurtaların çok büyümüş demişti sabah ta bunu yaşayınca şaşırıp kaldım adet lerim düzensiz zaten 19 gün bu gun yerleşme içinde erken diye düşündüm valla allak bullak oldumolabilir canım doktorum şeffaf akıntı yada biraz kanama olablir demişti yumurta çatlarken ,,ama seninle biz aynı gidiyoduk yerleşme kanamasıda olabilr bence
ovülsyon testin pozitif çıkmıştı ya geçen hafta canım ben onu düşünerek yerleşme dedim 1 haftaya bebek rahme tutunmaya başlar diye biliyorum ama çatlama kanamasıda olabilir ilaçlardan dolayı hormonlarda karışıyor belki ondanda olabilir cnım evde varmı ovülasyon testin varsa yap istersenValla bilemedim ki cnm bi kac gun once şeffaf akıntım vardı sanki geçen çarşamba şiddetli kasik ağrısı yüzünden acile gittim yumurtaların çok büyümüş demişti sabah ta bunu yaşayınca şaşırıp kaldım adet lerim düzensiz zaten 19 gün bu gun yerleşme içinde erken diye düşündüm valla allak bullak oldum
Benimde bugün oldu aşılamam ama benim yumurtalar kendiliğimden çatlamış tinere yaptık ana aşılamayı nasip artık inaşşah hamiş kalırızMerhabalar, dün aşılamam yapıldı. Saniye sürdü ya yerleştirme işlemi, 15 dakika dinlendirdiler, doktor dedi hiç üzmeyeceğim seni, ağrımadı gerçekten de. Laboratuvar sonucu çok iyi, yumurtalar iyi, kist ve miyom sebep oluyor dedi. %85 ileri hareketli ile, rahim kalınlığı 10.3 iken, 3 adet 20 ve 21 mm boyutundaki yumurtalar varken yapıldı aşılama.
Aşılamanın ertesi günü ve cuma gününü değerlendirin dedi. Herhangi bir jel, tablet, fitil vs vermedi. Hayırlısı artık.
15 gün heyecanlı bekleyiş başladı:)
Şansin cok fazla.insallah hayirli sonuclar alirsin canim.bana progesteron iceren jel verdi.onu kullanicam 12 gün bakalim neler olcak :)Merhabalar, dün aşılamam yapıldı. Saniye sürdü ya yerleştirme işlemi, 15 dakika dinlendirdiler, doktor dedi hiç üzmeyeceğim seni, ağrımadı gerçekten de. Laboratuvar sonucu çok iyi, yumurtalar iyi, kist ve miyom sebep oluyor dedi. %85 ileri hareketli ile, rahim kalınlığı 10.3 iken, 3 adet 20 ve 21 mm boyutundaki yumurtalar varken yapıldı aşılama.
Aşılamanın ertesi günü ve cuma gününü değerlendirin dedi. Herhangi bir jel, tablet, fitil vs vermedi. Hayırlısı artık.
21-22si adet günüm,inşallah güzel haberler verebilirim. :)Cnn test gününü söyle kaydedeyim seni de . Bu arada hanımlar kusura bakmayın bi süre giremedim
Var canm 4 tane ama doktora gittim geldim şimdi ewe tahlil istedi lekelenme şeklinde bi kanama görünüyor dedi bu arada kanamam arttığı icin panik oldum o yüzden gittim cuma tekrar gel dediovülsyon testin pozitif çıkmıştı ya geçen hafta canım ben onu düşünerek yerleşme dedim 1 haftaya bebek rahme tutunmaya başlar diye biliyorum ama çatlama kanamasıda olabilir ilaçlardan dolayı hormonlarda karışıyor belki ondanda olabilir cnım evde varmı ovülasyon testin varsa yap istersen
Ben de ondan korkuyorum canım, ama aşılamadan 24 saat önce baktığında çatlamamıştı, hemen çatlatma iğnesi vuruldum, 24 saat sonra aşılama. Çatlamış bile olsa 24 saat canlı kaldığını düşünürsek yumurtanın yetişmiştir. Aşılama öncesi bakmalıydıBenimde bugün oldu aşılamam ama benim yumurtalar kendiliğimden çatlamış tinere yaptık ana aşılamayı nasip artık inaşşah hamiş kalırız
İnşallah canım, tüm isteyenlerin... Güzel haberlerleŞansin cok fazla.insallah hayirli sonuclar alirsin canim.bana progesteron iceren jel verdi.onu kullanicam 12 gün bakalim neler olcak :)
Kesinlikle canım doktor büyümez sandı ama büyümüş çatlamış bile ama ben yinede denemek istedim yumurta içerde daha vücut atmamış dedi kendisi önümüzdeki aya deneyelim dedi ama bunkadar iğne boşa mı dedim artık hayırlısıBen de ondan korkuyorum canım, ama aşılamadan 24 saat önce baktığında çatlamamıştı, hemen çatlatma iğnesi vuruldum, 24 saat sonra aşılama. Çatlamış bile olsa 24 saat canlı kaldığını düşünürsek yumurtanın yetişmiştir. Aşılama öncesi bakmalıydı
İyi yapmışsın canım. benim kafamdaki tek soru o.Kesinlikle canım doktor büyümez sandı ama büyümüş çatlamış bile ama ben yinede denemek istedim yumurta içerde daha vücut atmamış dedi kendisi önümüzdeki aya deneyelim dedi ama bunkadar iğne boşa mı dedim artık hayırlısı
Hayırlısı böyleymiş dedim kaderi zorlamaya gerek yok diye düşündüm bekli önümüzdeki ayda başka bi sorum olucak o yüzden olsun dedim canımİyi yapmışsın canım. benim kafamdaki tek soru o.
Aşılamadan sonradamı ilişki oluyormuş:)ayy hayırlısı cok heycanlıyım bende bu ay gidicemMerhabalar, dün aşılamam yapıldı. Saniye sürdü ya yerleştirme işlemi, 15 dakika dinlendirdiler, doktor dedi hiç üzmeyeceğim seni, ağrımadı gerçekten de. Laboratuvar sonucu çok iyi, yumurtalar iyi, kist ve miyom sebep oluyor dedi. %85 ileri hareketli ile, rahim kalınlığı 10.3 iken, 3 adet 20 ve 21 mm boyutundaki yumurtalar varken yapıldı aşılama.
Adetinde git canim ilac verirse o zaman basliyosun.bide vajinal muayene ediyoKızlarrr merhabaaa cok heycanlıyım martta gidicem doktora ama ne zman gitsem hemen olmasıniçin regl tarihime yakınmı yoksa mart başındamı regl tarihim genelde ayın 15 16sı gibi yumurtlamayı ilaçlamı ayarlıyorlar nasıl yapsam ya siz ne zman gittiniz
Adetliyken vajinal muayene nasıl oluyor benden cok geliyor kan ay cok heycanlıyımAdetinde git canim ilac verirse o zaman basliyosun.bide vajinal muayene ediyo
Ewet canım, aşılamanın ertesi günü ve sonra günaşırı devam dedi doktorumAşılamadan sonradamı ilişki oluyormuş:)ayy hayırlısı cok heycanlıyım bende bu ay gidicem